Alumiinihitsaaja, Alupro Oy

Arkkitehtonisen rakentamisen asiantuntija Alupro Oy luo vaikuttavimmat ja vaativimmat julkisivut. Innovatiivisille arkkitehdeille tuomme avun vision toteutukseen, rakennuttajille tarjoamme tuotteet ja välineet näyttävien julkisivujen valmistumiseen aikataulussa ja budjetissa.

Etsimme asiakkaallemme Alupro Oy:lle ALUMIINIHITSAAJAA noin kolmen kuukauden mittaiseen hitsausprojektiin hyvien kulkuyhteyksien äärelle Tuusulaan Jusslaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta alumiinin hitsauksesta työkokemuksen tai opiskelujen kautta. Voimassa olevat hitsaajan pätevyydet katsomme eduksi.

Tarjolla on mielenkiintoinen lyhyempi työprojekti alansa huippuyrityksessä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvän perehdytyksen ja ammattimaisen työyhteisön.

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, joten laita rohkeasti hakemuksesi palkkatoiveineen meille!

Kyseessä on täysipäiväinen, määräaikainen vuokratyösuhde. Työsopimus solmitaan Manpowerin kanssa, mutta työtä tehdään täysin Alupro Oy:n ohjauksessa.

Kiinnostuitko? Toimi näin!

Klikkaa "Hae nyt" -painiketta sivujemme kautta ja pääset mukaan rekrytointiprosessiin.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, 040 567 9360, [email protected]
Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.