Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Analyytikko, St1

Manpower:


St1 Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. www.st1.eu.

Etsimme St1 tuulivoimaliiketoimintaan Analyytikkoa

Työtehtäväsi koostuvat tuulivoimalaitosten operoinnista yhdessä operointitiimin kanssa. Vastuullesi kuuluu ymmärtää tuotantolaitosten tekniikka ja niiden tuottama data ja laatia toimenpiteitä analyysien sekä datatrendien perusteella. Työtehtävävastuisiin kuuluu varmistaa ja valvoa tuotannon päivittäinen sujuvuus ja tehdä tarvittavia optimointitoimenpiteitä ja kunnossapitosuunnitelmia datan ja muun saatavilla olevan tiedon perusteella turvallisuusraamit huomioiden. Hyödynnät olemassa olevia järjestelmiä tuotannon optimointitoimenpiteiden tekemiseen, datan analysointiin sekä raportointiin. Sidosryhmätyöskentely mm. laitevalmistajien ja huolto-organisaatioiden kanssa ovat niin ikään osa tehtävänkuvaasi. Osallistut myös muun tiimin tukemiseen päivittäisissä tehtävissä ja projekteissa. Lisäksi odotamme panostasi liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen.

Etsimämme analyytikko voi olla uran alkuvaiheessa tai kokeneempi konkari. Hallitset Microsoft Office -ohjelmat, erityisesti Excel-laskennat, ja sinulla on kykyä omaksua useiden ohjelmistojen samanaikaista käyttöä. Persoonana olet tiimipelaaja, joka haluaa onnistua yhdessä tiimin kanssa. Työskentelytyylissäsi korostuvat huolellisuus ja tarkkuus, oma-aloitteisuus sekä vastuuntunto. Viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä, mutta et kaihda rutiineja. Toimit tehokkaasti paineen alla, etkä hätkähdä tiukkojakaan aikatauluja. Erinomaisella yhteistyö- ja asiakaspalveluasenteella toimit joustavasti yli organisaatiorajojen.

Odotamme sinulta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa (ruotsi katsotaan eduksi)
- erinomaisia analyyttisiä ongelmanratkaisukykyjä
- tarkkuutta ja huolellisuutta sekä malttia ratkoa kompleksisia asioita big datan kautta
- numeerista osaamista ja niiden muokkaamista esitysmuotoon
- matkustusvalmiutta sekä valmiutta käydä tuulivoimaloissa
- energiatekniikan ymmärrys katsotaan eduksi
- kaupallinen ja taloudellinen tausta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haastavan työn uusiutuvan energian näköalapaikalta
- ponnahduslaudan energia-alan murroksen ytimeen
- innostavan työyhteisön - hyvät ja kannustavat henkilöstöedut

Tarjoamme palveluhenkiselle ja paineensietokykyiselle työnhakijalle mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä ja miellyttävässä työyhteisössä. Olet tärkeä osa tiimiämme ja tehtävässäsi saat mahdollisuuden tehdä yhteistyötä useiden tiimien välillä sekä kasvattamaan omaa verkostoasi. Panostamme henkilökohtaiseen kasvuun ja haluamme tukea henkilöstöämme tämän toteuttamisessa. Tiimimme on motivoitunut ja kannustamme jokaista päivittäisessä työssään. Arvostamme jokaista jäsentämme sekä otamme mielenkiinnolla vastaan uusia rohkeitakin ideoita ja innovaatioita.

Oletko hakemamme monitaituri?
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaanane(at)manpowergroup.fi ja Laura Parviainen laura.parviainen(at)manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.