Antenni/RF mittaaja - Radientum Oy

Radientum is the world's most wanted antenna design partner for products that require demanding and innovative antenna designs in healthcare, wearable, IOT and other industries. We help our customers to develop superior antenna solutions for their wireless products. With the expertise of design, simulation and testing from corporations such as Nokia, Microsoft, Intel, Blackberry & Huawei, our engineers can develop antennas from the very first concept innovation through Over-The-Air verification to ready-made prototypes. Our product creation experience from mobile industry guarantees optimal wireless performance. With a unique way of simulation, we help companies to be cost-effective, speed up time-to-market with higher ROI. Our expertise covers a wide range of wireless technologies such as WIFI, RFID, NFC, GNSS, Cellular, Bluetooth and LoRa/Sigfox.

Etsimme asiakkaallemme Radientumille Antenni / RF mittaajaa Tampereelle

Haettavan Antenni / RF mittaajan tehtävänä on olla itsenäisesti vastuussa erilaisten elekrtoniikkalaitteiden antennien mittaamisesta RF kaiuttomassa antennikammiossa. Kontrolloit tarvittavat muutokset laitteeseen ohjelmistoon ja toimit tiiviisti yhteistyössä antennisuunnittelijoiden sekä asiakkaan kanssa. Olet osa osaavaa tiimiä, jonka jokainen jäsen on oman työnsä asiantuntija ja toivomme myös sinun kehittyvän sellaiseksi!

Etsimällämme henkilöllä ei tarvitse olla kokemusta vastaavasta tehtävästä, mutta sinulla tulee olla jo jonkin verran työkokemusta ja ymmärrystä esim. elektroniikkasuunnittelusta /-ohjelmistopäivityksistä, sekä halu kehittyä omassa työssäsi. Erilaiset modernit työskentelytavat ovat sinulle tuttuja etkä hämmenny uusien haasteiden edessä, vaan suhtaudut niihin ratkaisukeskeisesti. Persoonan osalta etsimme henkilöä, joka on huolellinen ja tarkka, joka kantaa vastuun omasta työstään ja on myös tiimihenkinen. Järjestelmällinen työskentelytapa on tärkeää, tämä takaa sen, että lopputuote on laadukas ja työ pysyy aikataulussa. Eduksi katsomme, jos olet opiskellut teknistä alaa tai opiskelet tällä hetkellä, esim AMK. Voit olla kerryttänyt kokemusta alalta myös harrastustesi kautta!

Työsuhteen alussa saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Pääset tekemään töitä avoimen ja toisiaan auttavan tiimin kanssa, jossa kokeneemmat jakavat osaamistaan. Työnkuva voi olla muuttuva ajan myötä, toivommekin että suhtaudut avoimesti uusiin mahdollisuuksiin, joita sinulle tarjotaan. Tässä tehtävässä pääset näkemään valtavan määrän erilaisia elektroniikkalaitteita ympäri maailman ja olemaan osana niiden laadun toimittamista loppukäyttäjille! Palkkaus tulee alan TES:n mukaisesti. Viikkotyöaika on 20-40 h/vko, työtä tehdään maanantaista perjantaihin ja viikonloput lepäillään. Työsuhde on toistaiseksi voimassa, alkaen vuokratyösuhteena, jonka kautta on myöhemmin mahdollista työllistyä suoraan asiakasyritykselle.

Hae tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Elina Ruhalta numerosta 040 627 8528 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.