Apumies

Haemme asiakkaallemme, metallialan yritykselle reipasta apumiestä.

Työ on kevyttä koneistustyötä ja kappaleen vaihtoa, sinut perehdytetään tehtävään. Asetukset ovat koneessa valmiina. Tehtävänäsi on myös kuljettaa tavaraa yrityksen asiakkaalle, joten löytyyhän sinulta ajokortti.

Olethan ripeä, oma-aloitteinen ja sinulta löytyy koulutus tai työkokemusta, joka soveltuu tehtävään.

Työsuhde on aluksi vähintään 6kk ja jatko hyvin mahdollinen. Työ on 1-vuorotyötä ma-pe. Yritys sijaitsee hieman Vaasan ulkopuolella, pienen ajomatkan päässä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröitymällä hakijaksi manpower.fi -sivustolla ja liittämällä mukaan CV:si. Haku päättyy 20.2.2020, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Mari Alahuhtala numerossa 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.