Arcade-pelihallin hoitaja Särkänniemeen (kesätyö)


Lähde kesän mukavimpaan sesonkityöhön Särkänniemeen toimimaan UUDEN ARCADE-PELIHALLIN HOITAJANA!

Särkänniemestä tulee tänä vuonna löytymään uusia Arcade-pelilaitteita, joita kaikki huvipuistovieraat voivat halutessaan pelata!

Haemme nyt Arcade-pelihallin hoitajaksi henkilöä, jolta löytyy kiinnostusta ja kykyä toimia pelilaitteiden parissa esimerkiksi huoltaen pelilaitteita.

Pelihallin hoitajana tehtävänäsi on suorittaa pelilaitteiden päivittäiset huoltotoimenpiteet kuten pelipolettien täyttäminen, tyhjentäminen ja laitteen toimivuuden varmistaminen. Vikatilanteessa pyrit selvittämään ongelman lähteen, ja yhdessä pelihallin johtajan kanssa päätätte jatkotoimenpiteistä. Pelihallissa pidät myös huolen, että halli on siistissä kunnossa pelaajia varten.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä annamme tehtävään hyvän perehdytyksen!


Työskentelystä:

Töitä on tarjolla koko huvipuiston aukioloajaksi (toukokuusta syyskuuhun), työaika alkaen huvipuiston avaamisajankohdasta.

Työtunteja sesongin alussa on noin 30h/vko, mutta pääsesongin aikana tuntimäärät voivat hieman nousta. Palkkaus sovitaan taustasi ja kokemuksesi mukaan.

Alun perehdytys tullaan alustavasti pitämään 15.-16.4.2024.


Tarjolla sinulle:

  • luotettava ja arvostettu sesonkityöpaikka sekä hyvää työkokemusta
  • mahtava työyhteisö ja työkaverit
  • mahdollisuus halutessasi töiden jatkumiseen jossain muualla HB Leisuren huvipuistoissa ympäri maailman!


Työssä menestymistä edesauttaa:

  • kiinnostus elektroniikkaan sekä mekaniikkaan (esimerkiksi koulutuksen, aiemman työn tai harrastuneisuuden kautta)
  • riittävä fyysinen kunto (johtuen mm. laitteiden siirtelystä ja työskentelyasennoista)
  • luotettava ja vastuullinen työote
  • hyvä tekninen päättelykyky
  • suomen kielen osaaminen (muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • hyvät yksilö- sekä ryhmätyöskentelytaidot
  • kyky käyttää erilaisia käsityökaluja ja sorminäppäryyttä


Kiinnostuitko? Näin haet:

Hae tehtävää oheisen hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa; CV:si ja/tai hakemuskirjeesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Liitä mukaasi myös palkkatoiveesi.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettäessä, joten mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi ja tunnistit itsesi sopivaksi tehtävään, laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan!


Lisätietoa työstä:


Lisätietoja työstä voit kysyä Manpowerin rekrytoijalta Miia Sinkko p. 040 193 0347 (arkisin klo 9-16), [email protected]


Vietä tuleva kesä mukavassa työporukassa takuulla vauhdikkaassa ja iloisessa paikassa!Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.