Arvopaperiasiantuntija,Kauppojen selvitys, Kesätyö 2021

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa nyt kesätyöntekijä kesälle 2021;

Arvopaperiasiantuntija, Kauppojen selvitys ja likviditeetinlaskenta


Tule ja kasva sijoitustoiminnan hallinnon ammattilaiseksi yhdelle Suomen suurimmista sijoittajista!

Ilmarisen sijoitustoiminta on maailmanlaajuista. Hallinnoimme 50 miljardin arvoista arvopaperisalkkua ja työskentelemme erittäin kattavasti eri sijoitusinstrumenttiluokkien parissa. Sijoitusorganisaatiomme koostuu lukuisista alan ammattilaisista, joiden kanssa pääset tekemään töitä ja oppimaan. Jos viihdyt jatkuvasti kehittyvässä ja nopeatempoisessa sijoitusmaailmassa, tämä on taatusti yksi parhaista ja laaja-alaisimmista paikoista, jonka voit alalta löytää.

Arvopaperiasiantuntijana tulet jäseneksi kauppojen selvityksestä ja likviditeetinlaskennasta vastaavaan tiimiin. Tiimimme huolehtii Ilmarisen tekemien arvopaperi- ja johdannaiskauppojen selvityksestä, rahastojen ja listaamattomien sijoitusten hallinnoinnista sekä likviditeetinhallinnasta. Arvopaperiasiantuntijana olet aktiivisesti yhteydessä muihin sijoitushallinnon asiantuntijoihin, salkunhoitajiin sekä talon ulkopuolisiin kumppaneihin, kuten säilytysyhteisöihin ja pankkeihin.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat


Tiimissä hoidettavat päivittäiset tehtävät liittyen osake- ja johdannaistransaktioiden selvitykseen, säilytykseen ja positiotäsmäytyksiin. Tehtäviä jaetaan tiimissä instrumenttiluokittain asiantuntijoille, työtehtäväsi täsmennetään osaamisesi ja tiimin tilanteen mukaan työn alkaessa.

Odotamme sinulta

  • Perusymmärrystä rahoitusmarkkinoista ja sijoitusinstrumenteista
  • Nopeaa omaksumiskykyä ja halua kehittyä työn mukana
  • Huolellista ja tarkkaa työotetta
  • Intensiivisen tiimityön arvostusta: Yksilösuoritusten sijaan meillä tehdään yhdessä
  • Motivaatiota työskennellä myös päivittäisten rutiinitehtävien parissa
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, joka antaa hyvän teoreettisen ymmärryksen ja kokonaiskuvan rahoitus- ja sijoituskentästä
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa


Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee

  • Aiempi työkokemus arvopaperisijoittamisen tehtävistä

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä työympäristössä ja innostavassa organisaatiossa, jossa panostetaan hyvään työelämän laatuun. Modernit toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa ja mahdollistavat nykyaikaiset ja joustavat tavat työskennellä. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Täytämme tehtävän yhdessä Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi ) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 02.12.2020, Manpowerin sivustolla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin prosessin etenemisestä. Tehtävää pääset hakemaan osoitteessa manpower.fi.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.