Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Asentajia Pietarsaareen

Haemme asiakkaallemme teollisuuden kunnossapitotehtäviin

ASENTAJIA Pietarsaareen

Tehtävänäsi on erilaiset asentajan tehtävät tehtaan seisokin aikana.

Työsuhde on aluksi määräaikainen 1-3 kk ja jatkuu mahdollisuuksien mukaan. Työ on 1-vuorotyö ma-pe. Palkkaa maksamme työehtosopimuksen mukaan.

Osaamisesi asennustyössä voi olla Apupoika Anteron tasoa, jolloin saat työkaveriksi kokeneemman asentajan tai sitten olet kerännyt työkokemusta jo pidemmältä ajalta ja työt sujuvat omatoimisemmin. Osaat kuitenkin käyttää työkaluja tottuneesti ja olet muutenkin kätevä käsistäsi.

Vaadimme tehtävään työturvallisuus- ja tulityökortin.

Toimi nopeasti! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 31.3.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.