Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Asiakasneuvoja - Turku


Haussa Asiakasneuvojia Turkuun Nordealle


Nordean kehittäessä palveluitaan entisestään etsimme nyt Turun Raisioon useita ASIAKASNEUVOJIA Inbound asiakaspalvelukeskukseen. Tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua ja neuvoa asiakkaita heidän kysymyksiinsä liittyen. Tehtävä alkaa 31.8. muutaman viikon mittaisella palkallisella koulutuksella ja jatkuu 3 kk 30.11. asti.


Tehtävässä hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia ja pyrit puhelun aikana vastaamaan asiakkaan esittämiin kysymyksiin ja mahdollisiin teknisiin ongelmiin. Pyrit omalla tekemiselläsi ja toiminnallasi tuottamaan asiakkaalle tilanteen, jossa hän kokee aidosti saavansa oikeanlaista, juuri hänen ongelmiinsa/tarpeisiinsa ratkaisun tuottavaa palvelua.


Asiakasneuvojiltamme odotamme aktiivista otetta työhön, sekä halukkuutta tuottaa loisteliasta asiakaspalvelua. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti erilaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään asiakkaille parhaan ratkaisun. Sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja asiakkaiden pulmien ratkaisua kohtaan ja haluat jokapäiväisten kohtaamisten asiakkaiden kanssa olevan iso osa työnkuvaasi. Ymmärrät myös, että asiakaslähtöinen myyntityö kävelee käsi kädessä loistavan asiakaspalvelun kanssa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelusta tai puhelinpalvelukeskuksesta.


Tilannetaju, asiakkaan aito kuunteleminen, hyvät kommunikaatiotaidot puhelimessa sekä ongelmanratkaisu ovat keskeisiä asioita tehtävän suorittamisessa. Et pelkää tiukkojakaan asiakaspalvelutilanteita, kykenet työskentelemään itseohjautuvasti ja sisäistät asiat nopeasti. Tulet työskentelemään isossa porukassa, joten kyky työskennellä tiimissä ja positiivinen asenne ovat erittäin tärkeitä työyhteisössä. Työntekijöiden hyvä fiilis välittyy myös ulospäin, jonka vuoksi etsimämme tekijät ovat hyvällä energialla varustettuja henkilöitä, joiden hymy, asenne ja ammattimainen ote työhön välittyy asiakkaille luurin toiseen päähän!


Kielitaidon osalta vaadimme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tämän lisäksi ruotsin kielen osaaminen lasketaan isoksi eduksi ja sitä osaavat tulevat palvelemaan asiakkaita myös ruotsiksi.


Mitä me tarjoamme sinulle?


Tarjoamme kokopäiväisen & mielenkiintoisen tehtävän suurella toimijalla ja mahdollisuuden saada jalkaa oven väliin finanssimaailman syövereihin. Saat ympärillesi innostavan tiimin, jonka toiminnassa korostuu hyvä meininki & muiden auttaminen yhdistettynä henkilökohtaiseen kehitykseen panostavaan esihenkilötyöhön. Palkkaus rahoitusalan TES:iin pohjautuva.


Työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroup Oy:n kanssa. Työpaikan sijainti on Raisiossa hyvien kulkuyhteyksien varrella päivittäisen työajan ollessa 7h 40 min ma - pe 7.45 - 20.15 välillä vaihtuvin vuoroin.


Kiinnostuitko?
Hae tehtävään viimeistään 26.7.2020 rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikat saatetaan täyttää ennen hakuajan päätymistä. Rekrytointiprosessi tulee pitämään sisällään jatkoon päässeille puhelinhaastattelun + mahdollisen finaalivaiheen ryhmähaastattelun. Huomaathan, että tehtävään valituille tullaan tekemään taustatarkistus ja aikaisempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävän saamiselle. Lisätietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Sourcing Konsultti Hannu Pelli p. 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.