Asiakasneuvojaksi helmikuusta - Sitel

Sitel Finland Oy on osa kansainvälistä Sitel Groupia. Työskentelemme liiketoimintaprosessien ulkoistamisen alalla (BPO, Business Process Outsourcing). Sitelillä on yli 160 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja tuotamme yli 40 vuoden kokemuksella liiketoimintaratkaisuja, asiakaspalvelua ja tukipalveluita eri alojen johtaville yrityksille ja brändeille.

Sitel Finland Oy sijaitsee Turun Kupittaalla. Turussa meillä työskentelee noin 250 asiakaspalvelun ja teknisen tuen rautaista ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi, hollanniksi, saksaksi ja viroksi. Olemme kansainvälinen ja kasvava yritys, jossa panostetaan laadukkaaseen asiakaskokemukseen, pitkiin asiakassuhteisiin, kehittämiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Voit tutustua meihin paremmin osoitteessa www.sitel.com.

Lähde asiakasneuvojaksi kasvavalle energia-alalle!

Haemme useampaa ASIAKASNEUVOJAA energiayhtiön puhelinasiakaspalveluun Turun Kupittaalle helmikuun 2023 starttiin!


Moderni asiakaspalvelualan asiakkaamme Sitel etsii kauttamme uusia asiakasneuvojia Turun palvelutiimiinsä auttamaan suomen kielellä energiayhtiön asiakkaita.

Sitel on kansainvälinen yritys, jossa on rento ja nuorekas ilmapiiri. Loistava ja laadukas työnjälki on heille tärkeää ja heillä suhtaudutaan työhön intohimoisesti. Työyhteisö ja yrityskulttuuri on avointa, ystävällistä ja auttavaa, ja näitä piirteitä toivomme myös sinulta.

Sinä asiakaspalvelullinen henkilö - tässä on tilaisuutesi lähteä kasvavaan energia-alan maailman asiakaspalvelun pariin!


Tehtävänkuva:

Asiakasneuvojat auttavat sekä nykyisiä että uusia asiakkaita muun muassa sähkösopimuksia ja laskutusta koskevissa asioissa. Asiointi hoidetaan pääsääntöisesti puhelimitse, ja mahdollisesti myöhemmin myös sähköpostitse.

Asiakasneuvojana olet usein asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen ja siksi asiakaspalvelulla on suuri rooli positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa, mutta myös asiakkaamme palveluiden ja tuotteiden inbound-myynnissä.

Töitä tehdään Sitellin viihtyisistä toimitiloista käsin Turun Kupittaalta maanantaista perjantaihin klo 7:55-17:10 välillä / 7,5h per päivä (etätyöskentely ei ole mahdollista). Myös ajoittaiset ennaltasovitut lauantaivuorot ovat mahdollisia.

Työsuhde alkaa kahden viikon kattavalla ja palkallisella intensiiviperehdytyksellä paikan päällä. Aloitusajankohtana on 13.2.2023.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, käytännössä noin 4 kk:n pituinen kokoaikainen jakso, mikä solmitaan vuokratyösuhteena Manpowerin kanssa. Suuresti mahdollista kyseisen jakson jälkeen on myös pidempiaikainen / vakituinen työsuhde!


Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen kokopäiväisen työn, jossa pääset kehittämään energia-alan osaamistasi!
- Viihtyisän työympäristön energisessä ja kasvavassa organisaatiossa
- Määräaikaisen työsuhteen sekä mahdollisesti halutessasi myös jatko- tai vakituisen sopimuksen pidempään työskentelyyn
- Hyvän perehdytyksen tehtävään sekä mukavat työkaverit sekä tiiminvetäjien tuen
- ICT-alan TES:sin mukaisen palkan + bonusmahdollisuuden + hierontaedun
- Mahdollisuuden lunastaa oma parkkipaikka Kupittaalta
- Uranousumahdollisuuden Sitellin sisällä

Hakijalta odotamme:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä, ulospäinsuuntautunutta asennetta sekä neuvottelutaitoja
- Hyvää stressin- ja paineensietokykyjä
- Myyntihenkistä ajattelutapaa
- Hyviä tietoteknisiä taitoja ja valmiutta oppia uudet IT-ohjelmat
- Tarkkaa ja huolellista työotetta
- Hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi (englanti on Sitelin virallinen sisäinen yrityskieli)
- Yksilö- sekä tiimityöskentelytaitoja

Etsimme tehtävään henkilöitä, jotka haluavat antaa ensiluokkaista asiakaspalvelua nopeatempoisessa työympäristössä. Oleellista onkin asenne sekä oppimiskyky että -halu!


Kiinnostuitko, loistavaa! Hakuohjeet tässä:

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävään oheisen Manpowerin hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa: liitä mukaan hakemusdokumenttisi, niin pääsemme lukemaan ja tutustumaan sinuun!

Hakea kannattaa mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytoijat Miia Sinkko p. 040 193 0347 [email protected] sekä Esko Saurio p. 040 647 2205 [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt