Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

ASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Olemme täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 600 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana. Istekki perustettiin vuonna 2009, jonka jälkeen yritys on kasvanut kiihtyvällä tahdilla. Istekin visiona on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa.

Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40. Tarjoamme asiakasomistajillemme räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Tehtävämme on pitää huolta, auttaa menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.

Haemme nyt Istekille Tampereelle

ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yrityksemme merkittävistä asiakkuuksista. Asiakkuudet ovat julkisenpuolen sosiaali- ja terveyspalveluja tuotavia isoja organisaatioita.

Tehtävässä vastaat nimettyjen asiakkuuksien suunnitelmallisesta, kannattavasta ja tavoitteellisesta asiakasyhteistyöstä rakentamalla ja ylläpitämällä yhteistyösuhteita asiakkaiden päätöksentekijöihin sekä muihin sidosryhmiin. Toimit avainhenkilönä sopimusprosesseissa ja vastuullisena neuvottelu- ja yhteistyökumppanina asiakasorganisaation eri tasoilla. Tukenasi toimii asiantuntijoita ja kollegoita Tampereella ja Kuopiossa.

Tehtävät edellyttävät hyviä esiintymis-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä aktiiviseen ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn sekä rohkeutta asiakkuuden johtamiseen. Arvostamme asiakaslähtöistä ja avointa asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota kohdata uusia haasteita ennakkoluulottomasti.

Hakijalta toivomme:

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialaosaamista ja kokemusta yhteistyöstä asiakkaiden tietohallintojen ja ICT-palveluntuottajien kanssa julkisella sektorilla
  • Aiempaa kokemusta asiakas- ja myyntityöstä
  • Intohimoa ja kykyä kehittää asiakkuutta
  • Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja kykyä hahmottaa ja johtaa suuriakin asiakokonaisuuksia
  • Itsenäistä ja kehityshaluista työskentelyotetta
  • Tiimityötaitoja ja vastuullista työskentelytapaa yhteisten päämäärien saavuttamiseksi
  • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia taitoja
  • Eduksi katsotaan Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmätuntemus

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa. Meillä saat kattavat henkilöstöedut ja ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen. Mikäli työskentely asiakkuuden johtamisessa ja sen haasteissa saavat sinut innostumaan, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 19.4.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Samankaltaiset työt