Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

ASIAKASPÄÄLLIKKÖ, Päijät-Häme tai Kymenlaakso

Tarjoamme parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Asiakaspäällikkö haussa

Innostutko asiakaskohtaamisista? Onko asiakassuhteiden pitkäjänteinen hoitaminen sinulle tärkeää? Motivoidutko haastavista tavoitteista haluten ylittää odotukset? Saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme yritysasiakkuuksista vastaavaan tiimiimme asiakaspäällikköä.

Asiakaspäällikkönä toimit yritysasiakkaidemme parissa vastaten erinomaisesta asiakaskokemuksesta sekä menestyksekkäästä uusasiakashankinnasta. Tarjoat yritysasiakkaillemme Ilmarisen ratkaisuja laaja-alaisesti ja toimit työkykyjohtamisen asiantuntijana. Olet myös aktiivinen tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä asiakkaiden että sisäisten sidosryhmiesi kanssa.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

 • asiantuntevan kumppanuuden rakentaminen asiakkaan kanssa
 • asiakastyytyväisyydestä ja -kannattavuudesta huolehtiminen
 • tuottaa arvoa asiakkaalle työeläkevakuuttamisen ja -turvan sekä työkykyriskien hallinnan laaja-alaisena asiantuntijana
 • sujuva yhteistyö työkykyasiantuntijoiden ja muiden Ilmarisen asiantuntijoiden kanssa
 • asiakasyritysten johdon pitäminen ajan tasalla yhteistyön tuloksista
 • kumppaniyhteistyö OP-ryhmän kanssa
 • aktiivinen uusasiakashankinta

Odotamme sinulta taitoa ja tahtoa

Edellytämme sinulta

 • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta sekä ymmärrystä työkykyjohtamisen käytännöistä
 • kokemusta henkilöstöhallinnosta tai konsultoivasta myyntityöstä tai finanssialaan liittyvästä asiantuntijaroolista
 • englanninkielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee

 • asiakas- ja ratkaisulähtöinen toimintatapa
 • halu jatkuvasti haastaa ja kehittää itseään
 • positiivinen asenne ja erinomaiset tiimitaidot.

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Toimistosi sijaitsee OPn konttorissa joko Päijät-Hämeessä tai Kymenlaaksossa.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Hae nyt

Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Ilkka Jakonen, Ilmarinen, ilkka.jakonen(at)ilmarinen.fi

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 8.6.2020 mennessä alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.