Asiakaspalvelija

Asiakkaamme etsii pikaisella aikataululla uusia innokkaita asiakaspalvelijoita auttamaan asiakasta pulassa puhelimen välityksellä. Tarjolla on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, joka solmitaan Manpowerin kanssa.
Työ on monipuolista ja haastavaa asiakaspalvelua, joka ei sisällä myyntiä, vaan pääset aidosti auttamaan asiakasta. Työ on 2-vuorotyötä, jossa vuoron pituudet vaihtelevat. Työ on pääasiassa arkityötä, mutta kuukausittain on myös joitain viikonloppuvuoroja.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla asiakaspalvelun tuore osaaja tai kokeneempi konkari. Hyvän pohjan työssä pärjäämiselle antaa asiakaspalveluun liittyvät opinnot tai aiempi asiakaspalvelukokemus. Parhaiten työssä pärjää tiimityöskentelytaidoilla, oikeanlaisella asiakaspalveluasenteella ja oma-aloitteisuudella. Työssä on ajoittain kiirettä, joten tehtävässä pärjää jos pystyt työskentelemään myös hektisessä ympäristössä. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hienoissa toimistotiloissa Helsingin Käpylässä. Sinua on vastassa mukava tiimi ja esihenkilöt. Olemme työvuorojen suhteen joustavia ja sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa niihin. Perehdytämme sinut perusteellisesti työhösi, ja perehdytysaika on palkallista. Tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Kuukausipalkka on 1970e/kk (3kk työsuhteen jälkeen 2070e/kk) ja ilta-, arkipyhä- sekä viikonloppuvuoroista saat lisät palkan päälle.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaa Manpowerin konsultti Oona Criado, [email protected], 040 185 8306