Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

ASIAKASPALVELIJA, Call Waves Solutions Finland Oy, Helsinki

Olemme ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Kahdessakymmenessä vuodessa olemme kasvaneet Call Centeristä asiakaskokemuksen syväasiantuntijaksi ja palveluratkaisujen kehittäjäksi. Olemme alamme suunnannäyttäjä Suomessa sekä luotettu palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Call Waves tunnetaan reiluna työnantajana, joka maksaa kiinteää palkkaa. Olemme yksi harvoista toimialamme yrityksistä, joka noudattaa ICT-alan työehtosopimusta. Henkilöstömme on aarteemme. Siksi satsaamme osaamisen kehittämiseen ja yhteisömme hyvinvointiin. Sinulle tarjoamme mahdollisuuden edetä urallasi aina haastaviin markkinoinnin ja myynnin kehittämisen asiantuntijatehtäviin saakka. Lisätietoja www.callwaves.fi

Toimintamme laajenee, lähde mukaan tarinaamme tuottamaan asiakkaillemme upeaa asiakaskokemusta!

Haemme Call Waves Solutions Oy:n uuteen Helsinkiin perustettuun tiimiin kehittymishaluista

ASIAKASPALVELIJAA

kokoaikaisiin ja vakituisiin tehtäviin. Tässä tehtävässä pääset mukaan rakentamaan Helsingin uutta yksikköämme, jonka toimitilat sijaitsevat Triplassa. Työajat ovat vuorotyönä klo 8-22 arkisin ja satunnaisesti myös viikonloppuisin. Ensimmäisten kuukausien ajan työnantajanasi toimii ManpowerGroup Oy, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua suoraan Call Waves Solutions Oy:lle. Tehtävä alkaa sovittaessa kesäkuussa tai elokuussa.

Keskeiset työtehtäväsi

Haluamme antaa asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua sekä kokemuksen, että olemme heitä varten. Asiakaspalvelijana olet lisäksi tärkeä osa tiimimme hyvää yhteishenkeä sekä jatkuvan kehittymisen äärellä. Työnkuva on vastuullinen ja monipuolinen ja odotammekin tehtävään valittavalta henkilöltä innokkuutta ja oikeanlaista asennetta kasvaa tehtävän ja yrityksen mukana.

  • Hoidamme asiakaspalvelussa henkilöasiakkaidemme (liikenne, sähkö- ja energia-asiakkaiden) asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti.
  • Neuvomme asiakkaitamme päivittäisissä tilauksissa ja mahdollisissa vikatilanteissa.
  • Työskentelemme pääsääntöisesti puhelimitse, mutta työkaluihimme kuuluvat myös sähköposti sekä chatpalvelumme.
  • Monipuolisissa tehtävissä hoidamme myös hallinnollisia Back Office tehtäviä asiakaspalvelutilanteiden lisäksi.

Toivomme sinulta loistavan asenteen lisäksi

  • aitoa kiinnostusta asiakaspalvelua kohtaan, sillä tässä pääset etenemään asiakaspalvelun syväasiantuntijaksi kattavan perehdytyksemme kautta.
  • sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvaa ruotsin kielen osaamista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä luoda erinomaista asiakaskokemusta
  • kykyä hallita nopeasti muuttuvia tilanteita sekä toimia ajoittaisen paineen alla
  • eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksesi asiakaspalvelusta

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän uudessa toimipisteessämme, sekä mahdollisuuden olla omalta osaltasi mukana rakentamassa uuden tiimimme tekemistä. Tässä tehtävässä pääset kehittymään asiakaskokemuksen asiantuntijaksi ja palveluratkaisujen kehittäjäksi loistavan työyhteisömme tuella. Kaikki asiakaspalvelijamme saavat alkuun kattavan kolmen viikon intensiiviperehdytyksen ja valmiiksi luodun oppimispolun ensimmäisille vuosille. Pääset yritykseen, jossa osaamisen kehittämiseen panostetaan ja urapolut ovat hyvinkin mahdollisia. Työntekijät viihtyvät meillä lämminhenkisen yrityskulttuurimme, loistavan tiimihenkemme sekä sopivan vaihtelevien työtehtävien ansiosta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävä perehdytyksellä etänä ja tarvittaessa Varkaudessa järjestettävällä koulutusjaksolla. Koulutuksen ajalta maksetaan palkkaa ja matkat sekä majoitukset korvataan yrityksen puolesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultants Alma Rista ja Henri Repo, alma.rista@manpowergroup.fi ja henri.repo@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.