Asiakaspalvelija finanssialalle

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelutehtävistä finanssialalla? Haemme säännöllisesti asiakaspalveluhenkisiä osaajia erilaisiin finanssialan tehtäviin ja kauttamme onkin työllistynyt suuri määrä asiakaspalvelijoita rakentamaan omaa uraansa pankkipalveluiden parissa. Pääset kehittymään asiakaspalvelussa, tiimityöskentelyssä ja ongelmanratkaisussa - lisäksi saat kattavan näkemyksen finanssialasta.

Tehtävissä menestyy parhaiten ihminen, jolla on halu oppia tarjoamaan parhaita asiakaspalvelukokemuksia nopeatempoisessa työyhteisössä. Vahvat tiimityötaidot, ongelmanratkaisutaidot sekä hyvä suomen ja englannin kielitaito ovat avuksi asiakaspalvelutehtävissä ja ne varmasti myös vahvistuvat perehdytyksen ja varsinaisen työn kautta.

Voit olla aloitteleva tekijä tai jo alan osaaja, tutustumme mielellämme eri työtilanteessa oleviin ihmisiin ja olemme avuksi seuraavan työtehtävän löytymisessä.

Työsuhteen kesto sekä aloitusajankohta vaihtelee toimeksiantojemme mukaan. Myös työaika voi vaihdella paikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin).

Jättämällä avoimen hakemuksen meille klikkaamalla Hae- painiketta, voit saada meiltä osaamiseesi ja kiinnostukseesi osuvia vinkkejä avoimista finanssialan asiakaspalvelutehtävistä!

Työnhaussa sinua auttaa Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen, [email protected], joten olethan rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.