Asiakaspalvelija Help Deskiin

HeadPower on suomalainen infraverkkoyhtiöitä palveleva pilvipalvelutoimittaja. Yhtiömme on perustettu 2001, liikevaihtomme on yli 4 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 40. Omistajamme ovat suomalaisia infra-alan yhtiöitä.

Etsimme nyt


Asiakaspalvelijaa Help Deskiin


Haemme nyt asiakaspalveluumme henkilöä, joka voi auttaa asiakkaitamme tuotteidemme käyttöön liittyvissä asioissa. Help Deskimme on tunnettu laadukkuudestaan ja nopeudestaan. Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse ja sähköisesti ja sitä hoidetaan Jyväskylästä tai Tampereelta. Asiakaspalvelija toimii asiakkaiden ensimmäisenä kontaktipisteenä, ja siirtää tekniset selvitykset oikeille asiantuntijoille. Työpisteesi voi sijaita kummalla tahansa näistä paikkakunnista. Asiakaspalvelutyön lisäksi tehtävään valittavalla henkilöllä on mahdollisuus osallistua laajalla skaalalla erilaisiin juokseviin asioihin, hallinnollisiin tehtäviin ja esimerkiksi testaustyöhön. Perehdytysvaiheen jälkeen työn tekeminen etänä on mahdollista.

Odotamme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Hyviä perustason ITtaitoja
- Englanninkielentaitoa
- Halua sitoutua pidempään työsuhteeseenKiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti (viimeistään 15.12.) osoitteessa www.manpower.fi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Sanni Lemetyinen ([email protected]). Työsopimus solmitaan aluksi 6kk määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen tavoitteena on vakinaistaminen Headpowerin omille palkkalistoille.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.