Asiakaspalvelija rahoitusalalle

Oletko asiakaspalvelun tai rahoitusalan osaaja, joka etsii mukavaa ja monipuolista työtä?

Rahoitusalalla toimiva asiakkaamme etsii loppuvuoden ajaksi kokoaikaista asiakaspalvelun ammattilaista puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaan asiakaspalveluun.

Tässä tehtävässä palvelet asiakkaita ja yhteistyökumppaneita rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostitse. Työarkesi koostuu asiakkaiden neuvonnasta, järjestelmien käytöntuesta, tuote- tai palveluhaasteiden selvittämisestä sekä rahoitussopimusten ja maksujen hallinnoinnista.

Toivomme, että sinulla on:

  • Kokemusta asiakaspalvelusta, voit olla junior-osaaja tai jo kokeneempi konkari
  • Perusymmärrystä rahoituksen lainalaisuuksista
  • Oma-aloitteisuutta ja tahtoa tarttua toimeen
  • Joustavuutta ja paineensietokykyä
  • Suomen ja englannin kielen osaamista
  • Hyvät IT-taidot

Tarjolla on monipuolinen työnkuva suuressa kansainvälisessä yrityksessä, mielenkiintoisella alalla. Sinua on vastassa innostava, matalahierarkkinen ja dynaaminen tiimi, joka kannustaa ja tukee jokaista onnistumaan työssään.

Työ on määräaikainen ja kokoaikainen 37,5h/viikko, työaika on joustava arkityö. Toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa. Voit tehdä osan työviikosta myös etänä. Tehtävän palkkaus asettuu 2500-2600e/kk välille.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:
Oona Criado, [email protected], 040 185 8306
Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.