Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Asiakaspalvelija Tervajoelle

Kat-Metal Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen kierrätysalan yritys. Päätoimialamme on jalometallipitoisten materiaalien, kuten katalysaattoreiden ja elektroniikkaromun, kierrätys. Vahvuuksiamme ovat vankka ammattitaito, nopea ja luotettava toiminta sekä tehokkaat ja ympäristöystävälliset työskentelytavat. Lisätietoa https://katmetal.fi

Tervajoella on nyt tarjolla mukavan monipuolinen työ asiakaspalvelijan tehtävissä!

Olet juuri oikea henkilö tehtävään, kun pystyt palvelemaan asiakkaita sähköisissä kanavissa ja puhelimitse suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Rento, iloinen ja positiivinen luonteesi ilahduttaa asiakkaita, vaikka ette kasvotusten tapaakaan. Sinulla on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja olet huomannut pysyväsi kärsivällisenä ja auttavaisena tilanteessa kuin tilanteessa.

Työssä vastaat asiakkaiden kysymyksiin puhelimessa, sähköpostilla ja chatissa. Ohjaat puheluita ja selvitettäviä asioita tarvittaessa eteenpäin, löydät vastauksia asiakkaiden mahdollisiin ongelmiin ja toimit yhteyshenkilönä sidosryhmille. Pääset lisäksi vastaamaan yrityksen sosiaalisesta mediasta ja hoitamaan mm. postituksen tehtäviä.

Pääset työskentelemään mukavaan työyhteisöön kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Työaikakin on miellyttävä, sillä töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa, kyseessä on kokopäiväinen työ ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Palkkaus sovitaan kokemuksen mukaan.

Emme malta odottaa, että pääsemme tutustumaan sinuun ja saamme sinut osaksi työporukkaamme! Siksi pyydämmekin, että laitat hakemuksen mahdollisimman nopeasti. Hakemuksia käsitellään aktiivisesti heti hakuajan alusta saakka, joten klikkaathan pikaisesti www.manpower.fi -sivuston kautta hakijaksi ja liitäthän mukaan CV:n sekä hakemuskirjeen palkkatoiveineen. Haku sulkeutuu 12.2.2020 tai sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa antaa Manpowerilta Susanna Määttä numerossa 040 183 8301.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt