Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Asiakaspalveluhenkilö, Vantaa


Vantaalla sijaitseva asiakkaamme etsii kauttamme osaavaa ja aikaansaavaa teknisen tukkukaupan Customer Service Representativea. Tehtävä on 8 kuukauden pituinen määräaikaisuus (sairassijaisuus) ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Customer Servicen Representative vastaa huoltopyyntöjen käsittelystä ja koko toimitusketjun aktiivisesta valvonnasta. Päivääsi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköpostilla. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit kontaktoivat sinua kellojen huoltoihin liittyen. Vastaat siitä, että asiakkaamme saavat ensiluokkaisen ensimmäisen asiakaskontaktin ja huolehdit myös koko tilausprosessin dokumentoinnista, seurannasta sekä viestinnästä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • työkokemusta samankaltaisista tehtävistä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • MS Office taitoja, erityisesti Excel
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielin taitoa
  • kiinnostuneisuus rannekelloja ja mekaniikkaa kohtaan on suuri etu


Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn erinomaisessa työyhteisössä alansa huippuyrityksessä. Toimisto sijaitsee Vantaalla, Äyritiellä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Parviainen, laura.parviainen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.