Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Asiakaspalveluhenkinen Account Manager

Arval on täyden palvelun autoleasingyritys, joka hallinnoi kaikenkokoisia yritysautokantoja. Arvalin leasingautokalustoon kuuluu jopa 1,19 miljoonaa ajoneuvoa ympäri maailman (joulukuu 2018). Arvalin asiantuntijaneuvontaa ja laadukasta palvelua tarjoavat yrityksen yli 7 000 työntekijää 29 eri maassa. Arval huolehtii asiakasyritystensä autokannan hallinnasta räätälöityjen ratkaisujen avulla. Asiakasyritys voi optimoida työntekijöidensä liikkuvuuden ja ulkoistaa kaikki ajoneuvokaluston hallintaan liittyvät riskit.

Arval perustettiin vuonna 1989 ja se on yksi Element-Arval Global Alliancen perustajista. Kyseessä on autokantojen hallinnan strateginen liittouma, jossa on kolme miljoonaa ajoneuvoa yli 50 maassa.

Haluatko olla mukana rakentamassa ja jatkamassa alalla arvostetun yrityksemme vahvaa kasvutarinaa? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi ja pystytkö hoitamaan useita asioita samanaikaisesti?

Haemme nyt kasvavaan organisaatioomme kaupalliselle osastolle Vantaalle

ASIAKASPALVELULÄHTÖISTÄ ACCOUNT MANAGERIA

Tehtävässä olet tärkeässä roolissa leasing-palvelumme asiakaspalvelussa ja asiakkuuksien hallinnassa. Olet mukana edistämässä luottamuksellisia asiakassuhteita sekä hallinnoimassa ja rakentamassa olemassa olevien asiakkuuksien leasing-autokantaa. Tehtäviisi kuuluvat mm. monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä puhelimitse että sähköpostitse, tarjouksien ja sopimusten hallinnointi, asiakaspalautteiden käsittely sekä monipuoliset selvitystehtävät. Toisinaan tapaat asiakkaitamme muun myyntiimimme kanssa.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemuksen asiakaspalvelusta ja asiakkuuksien hallinnasta. Sinulla on kyky tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja halu tehdä tulosta. Koulutustaustasi on mielellään kaupallinen ja olet kiinnostunut autoalasta. Kokemuksesi myynnillistä tehtävistä on sinulle eduksi. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja pystyt hoitamaan useita asioita samanaikaisesti. Sinulla on positiivinen asenne sekä innostus opetella uusia asioita. Olet rakentava tiimityöskentelijä, ja jaat osaamistasi koko tiimiä tukien. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia.

Tarjoamme työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön. Meillä on hieno työporukka, joka vaalii työssä viihtymistä ja myönteistä ilmapiiriä. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, arvostetun kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 9.4.2020. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.