Asiakaspalvelun osaaja, Expomark

Expomark Oy on messujen ja ammattitapahtumien näkemyksellinen toteuttaja. Rakennamme terveys- ja teollisuusalojen tulevaisuutta tuomalla yhteen alojen tärkeimmät yritykset, osaajat ja toimijat. Missionamme on edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla merkityksellisiä kohtaamisia. Olemme osa Suomen Messut -konsernia.

Sykkiikö sydämesi hyvin organisoiduille tapahtumille ja messuille? Etsimme tapahtuma-alasta innostunutta Asiakaspalvelun osaajaa alkamassa olevaan sesonkiin. Työt tapahtuvat pääosin arkipäivisin Jyväskylässä, mutta kevään aikana on tiedossa yksi viikon kestävä työmatka Ouluun. Työ on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja työsuhde solmitaan aluksi kesäkuun loppuun saakka. Mahdollisuus työsuhteen jatkamiseen syyssesongin ajaksi lasketaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Monikanavainen messuasiakkaiden asiakaspalvelu ja neuvonta
- Asiakkaiden tilausten hoitaminen ja yhteistyö tapahtumien palvelukumppanien kanssa
- Tapahtumien back office vastuut
- Juokseviin asioihin rohkeudella tarttuminen, selvittäminen ja ratkaisujen löytäminen

Odotamme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Ongelmanratkaisukykyä ja uskallusta tarttua toimeen
- Englanninkielentaitoa
- Ketterää järjestelmäosaamista (CRM ja Office-paketti)
- Kykyä pitää monia lankoja käsissään

Katsomme myös eduksi, jos tunnet ennestään esim. Microsoft Dynamics -järjestelmän käyttöä, Webropolin perusteita, extranet-palvelujen toimintaa, Wordpress-julkaisujärjestelmää, tai Mailchimpia.

Expomarkilla pääset työskentelemään erittäin mielenkiintoisella toimialalla loistavan tiimin ympäröimänä. Tämän perhemäisen työyhteisön asiakaspalvelijana pääset verkostoitumaan montaa eri alaa edustavien asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa viipymättä osoitteessa www.manpower.fi. Aloitamme haastattelut heti, ja tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Sanni Lemetyinen (p. 040 183 8301 , [email protected])

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.