Asiakaspalvelupäällikkö

Nordic Green Energy on norjalaisen Troms Kraft-energiakonsernin tytäryhtiö. Konserni on merkittävä sähköntuottaja ja sähköverkkojen omistaja. Konsernin liiketoiminnan ydinosa-alueet ovat: sähköntuotanto, verkkotoiminta, rakennustoiminta ja sähkönmyynti loppukäyttäjille. Konsernilla on liiketoimintaa Norjassa, Ruotsissa, sekä Suomessa ja konserni palvelee yli 300 000 asiakasta Pohjoismaissa. Suomessa toiminta on aloitettu vuonna 2008 ja päätoimisto sijaitsee Vaasassa, josta käsin palvellaan kaikkia asiakasryhmiä. Lisätietoja: www.nordicgreen.fi

Haemme joukkoomme kielitaitoista ja ammattitaitoista

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Vaasaan

Asiakaspalvelupäällikkönä suunnittelet ja ohjaat asiakaspalvelun työtä. Yli 10 hengen asiakaspalvelutiimimme auttaa asiakkaita kaikissa mahdollisissa sähkösopimukseen, laskutukseen ja palveluihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelupäällikkönä ohjaat työtä myös omalla esimerkilläsi ja olet mukana kehittämässä toimintaa jatkuvan korkean asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Asiakaspalvelutiimin työ sisältää niin puhelimitse kuin sähköpostitse tulevien asiakaskontaktien hoitamista. Lisäksi työ voi sisältää muita tehtäviä tai projekteja, jotka liittyvät palvelutuotantoon.

Työtehtäväsi:

  • Asiakaspalvelutiimin esimiestehtävät
  • Asiakaspalvelutiimin resursointi, ohjaaminen ja tukeminen
  • Asiakaspalvelun laadun ja myynnillisyyden seuranta ja kehittäminen
  • Asiakaskokemuksen parantamiseen tähtäävien projektien vetäminen tai niihin osallistuminen

Odotamme sinulta laajaa kokemusta ja selkeää näkemystä myynnin tai asiakaspalvelun tehtävistä. Onhan sinulla myös näkemys ammattimaisesta asiakaspalvelun kehittämisestä sekä siihen liittyvistä mittareista, kuten asiakkaiden kokemasta laadusta ja tyytyväisyydestä, tavoitettavuudesta ja tehokkuudesta.

Odotamme myös:

  • Useamman vuoden kokemusta esimiestehtävistä ja mielellään nopeatempoisen tiimin vetämisestä
  • Suomen ja ruotsin kielen hyvää hallintaa
  • Soveltuvaa alemman tai ylemmän tason korkeakoulututkintoa
  • Kuluttajansuojalainsäädännön tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän asiakasrajapinnassa, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Työsuhde on vakituinen ja sinut perehdytetään tehtävään. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi energia-alalla kansainvälisessä ja menestyvässä yrityksessä. Pääset myös osaksi mukavaa työyhteisöä ja saat ohjattavaksesi huippuenergisen tiimin!

Hae tehtävää viimeistään 3.11.2019 www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 43 ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.