Asiakaspalvelupäällikkö FitPit Oy, Helsinki

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖ, FitPit

FitPit on pääkaupunkiseudulla toimiva liikunta-alan yritys, joka tuottaa liikuntapalveluja yksityishenkilöille, yrityksille, seuroille ja yhdistyksille.

FitPit hakee nyt joukkoonsa asiakaspalvelun rautaista ammattilaista kehittämään asiakaspalvelun laatua ja asiakas kokemusta uudelle tasolle. Sinun tehtävänäsi on huolehtia FitPitin jokaisesta asiakkaasta, ottaa heidät vastaan yksilönä ja luoda heille elämyksellinen kokemus ensimmäisestä yhteydenotosta asti!

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun kehittäminen, asiakaskokemuksen parantaminen sekä asiakaspalvelutoiminnan tehostaminen. Pääset kartoittamaan sekä ottamaan käyttöön uusia työkaluja asiakaspalvelun tueksi, tehostamaan jo olemassa olevia toimintatapoja sekä kouluttamaan henkilöstöä. Tulet johtamaan pientä asiakaspalvelu tiimiä ja hoitamaan asiakaspalvelua tiimin kanssa.

Edellytämme sinulta

-Useamman vuoden kokemusta asiakaspalvelusta sekä kokemusta asiakaspalvelupäällikön tai asiakaspalvelun esimiehen tehtävästä

-Erinomaista englanninkielentaitoa

-Erinomaista tietoteknistä osaamista

-Oma-aloitteisuutta

Lisäksi toivomme

-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä itsesi johtamiseen

-Aitoa kiinnostusta hyvinvointi- ja liikunta-alaa kohtaan

-Kunnianhimoa kasvaa mukana kasvuyrityksen kanssa

-Muuntautumiskykyä nopeasti muuttuvassa organisaatiossa

-Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden päästä rakentamaan ja kehittämään uutta, mahdollisuuden olla osana hyvinvointia tukevia palveluita sekä tilaisuuden tuoda oman osaamisesi yritykseen, jossa arvostetaan ammattitaitoa ja innovatiivisuutta.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Kati Mäkinen [email protected] +358403530257

Recruitment Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.