Aulapalveluhenkilö

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja sekä niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Asiakaskokemus ja sen kehittäminen ovat toimintamme ytimessä.
Lue lisää https://technopolisglobal.com/fi/

Etsimme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen AULAPALVELUHENKILÖÄ (Customer Service Agent) Tampereelle

Aulapalveluhenkilönä vastaat asiakaspalvelutehtävistä Technopoliksen aulapalvelussa. Tehtävään sisältyy myös monipuolisesti hallinnollisia ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä työtehtäviä, kuten kokoustilojen varauksia, laskutusta, kulunvalvontaa, avainhallintaa sekä lähtevän ja saapuvan postin käsittelyä.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta asiakaspalvelutyöstä. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin monipuolisissa ja nopeastikin vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja omaat hyvät IT-taidot.

Työntekijänä olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja, joka voi joustaa työaikojen suhteen. Aiempi työkokemus esimerkiksi hotellin vastaanotosta/kokouspalveluista, vartiointiliikkeen aulapalvelutyöstä tai yrityksen info-/asiakaspalvelupisteen hoitamisesta soveltuvat hyvin tähän työhön. Tukena työssäsi ovat innovatiivinen, asiantunteva ja osaava työyhteisö sekä kansainvälisesti kasvava konserni.

Työsuhteen aikana työvuoroja voi olla Tampereen keskustassa sijaitsevalla Yliopistonrinteen ja Asemakeskuksen kampuksella sekä Hermian kampuksella Hervannassa.

Työn aloitus on tehtävään valitulla henkilöllä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaika on 37,5 h/vko ja työsopimus määräaikainen 31.8.2024 asti. Työtä on mahdollista jatkaa elokuun jälkeen osa-aikaisesti. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7.00-17.00 välille. Työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa. Työsuhteessa sovelletaan HPL:n työehtosopimusta.

Hae paikkaa pian, haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä saat Manpowerin konsulteilta Oona Criadolta, [email protected], 040 185 8306 sekä Miia Sinkolta, [email protected], p. 040 193 0347 .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt