Avainasiakaspäällikkö, Duni Oy

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Asiakasyrityksemme Duni Oy etsii tuloshakuista ja aktiivista Avainasiakaspäällikköä Vantaalle.

Oletko intohimoinen yritysmyynnin ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentaja? Motivoiko sinua uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytäminen ja niiden muuttaminen kannattavaksi liikevaihdoksi? Oletko kiinnostunut ruoka -alasta ja ruokatuotteista sekä kestävän kehityksen teemoista? Haluatko olla osa kunnianhimoista ja motivoitunutta tiimiä, joka uskoo kasvuun? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla etsimäsi haaste!

Rooli
Tässä roolissa vastaat uusien ja olemassa olevien HoReCa -ketjujen ja tukkuliikkeiden liiketoimintasuhteiden luomisesta ja kehittämisestä Suomen markkinoilla. Vastaat nimetyistä asiakkuuksista kokonaisvaltaisesti, sisältäen tarjousten teon, vuosisuunnitelmat ja -sopimukset sekä niiden toteuttamisen yhteistyössä muun organisaation kanssa. Asiakaskuntasi sijaitsee pääasiassa pääkaupunkiseudulla, työsi on liikkuvaa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa ja olet tärkeä osa Avainasiakaspäällikkö -tiimiä.

Vastuualueesi sisältävät:

- Strategisten pitkäaikaisten asiakkuuksien kehittäminen, myynti - ja kannattavuustavoitteiden saavuttaminen

- Uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytäminen, uusien avainasiakkaiden prospektointi

- Neuvottelut liiketoimintamahdollisuuksista ja sopimuksista avainasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa

- Pääasiallisena yhteyshenkilönä toimiminen nimetyille avainasiakkaille

- Asiakkaiden ja markkinan kehityksen sekä potentiaalin analysoiminen

- Osallistuminen Duni Suomen liiketoimintasuunnitelman ja budjetin tekoon sekä toteutukseen

- Kansainvälisiin projekteihin osallistuminen ja yhteistyö eri osastojen välillä

- Myyntiin ja omiin asiakkaisiin liittyvä raportointi, CRM:ää apuna käyttäen

- Osallistuminen messuihin, konferensseihin ja koulutuksiin, jatkossa myös itse kouluttajana

Toivomme Sinulta:

- Työhön soveltuvaa kaupallista koulutusta

- Myynnin tekemisen taustaa sekä näyttöjä menestyksellisestä B2B-myynnistä

- Liiketoimintalähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelumallia

- Kiinnostusta HoReCa -puolen pakkausmateriaaleja, pakkausratkaisuja sekä kestävän kehityksen visiota kohtaan

- Erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

- Järjestelmätuntemusta; CRM ja MS Office-ohjelmat

- Ajokortti

Kuka olet?

Etsimme positiivista tiimin jäsentä, jolla on korkeat tavoitteet ja intohimo onnistua. Olet luova ammattilainen, jolla on liiketoiminta- ja ihmistuntemusta, olet ennakoiva ja näet mahdollisuuksia haasteissa. Etsimme tiimiin uutta avainhenkilöä, jolla on jo useamman vuoden kokemus myynnistä ja avainasiakkuuksien hallinnasta. Sinulla on kokemusta B2B-myynnistä ja tunnet elintarvike-, HoReCa- tai tukkukaupan alaa. Sinulla saattaa olla kokemusta myös pakkausalasta. Hallitset ratkaisumyynnin, ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja osaat muuttaa nämä tarpeet luoviksi liiketoimintamahdollisuuksiksi. Olet erinomainen tiimipelaaja, jolla on hyvät viestintätaidot. Koska työskentelet kansainvälisessä ympäristössä, sinulla tulee olla suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito, sekä suullisesti että kirjallisesti. Tässä roolissa sinulta odotetaan paljon henkilökohtaista vastuuta ja itsenäistä työskentelyä. Osaat organisoida ja priorisoida tekemistäsi ja johtaa itseäsi, ehkä jatkossa myös muita tiimisi jäseniä. Olet analyyttinen henkilö, ja olet tottunut työskentelemään Excelin ja erilaisten järjestelmien kanssa päivittäisessä työssäsi paljon.

Miksi Duni Group?

Duni Group tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan oman alansa huippuammattilaisista koostuvaan kansainväliseen yritykseen, jossa kestävä kehitys on korkealla agendalla. Moderneissa tiloissa Vantaalla toimiva työyhteisö on asiantunteva ja huumorintajuinen, jossa toivotaan kaikkien aidosti viihtyvän. Duni panostaa henkilöstön viihtyvyyteen, sillä osaava ja motivoitunut työntekijä on meille ensiarvoisen tärkeä. Saat ympärillesi pienen sekä tehokkaan työyhteisön, joka koostuu erilaisista osaajista, ja saat kattavan tuen sekä perehdytyksen uuteen työtehtävääsi. Tiimin yhteistyön kautta oma osaamisesi kehittyy jatkuvasti ja sinun työpanostasi tullaan arvostamaan.

Tarjoamme Sinulle:

Työtehtävään valitulle henkilölle tarjoamme hyvillä työsuhde-eduilla varustetun kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen. Työsuhde-etuihin kuuluu Dunin sähköauto sekä puhelin-, lounas- ja virike-etu. Lisäksi tarjoamme joustavan työskentelymahdollisuuden niin kotona, toimistolla kuin asiakkaidenkin luona. Tässä työssä pääset osaksi alallaan arvostetun yrityksen ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä. Työilmapiiri on rento ja avoin, jossa työkaveria tuetaan puolin ja toisin. Tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen, itsenäinen ja vastuullinen.

Kiinnostuitko ja haluaisitko kuulla tehtävästä lisää?

Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Lisääthän työhakemukseesi myös palkkatoiveesi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, älä siis aikaile hakemuksen jätön suhteen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Heidi Yrjä, Senior Recruitment Consultant, 040 1546 747 [email protected] (tavoitettavissa 4.7.2024 asti)

Sari Pertola-Kupiainen, Senior Recruitment Consultant, 050 4062 465, [email protected]

Tietoa Duni Groupista:

Duni toimittaa innovatiivisia kattauskonsepteja sekä luovia pakkaus- ja takeaway-ratkaisuja ammattilaisille ja kuluttajille. Kaikki tuotteemme on suunniteltu luomaan goodfoodmoodia, ja niissä näkyy vuosikymmenien kokemuksemme materiaaleista ja suunnittelusta. Dunin tuotteita on saatavana yli 40 markkina-alueella eri puolilla maailmaa. Konsernilla on noin 2 200 työntekijää 21 maassa, pääkonttorimme sijaitsee Malmössä, Ruotsissa, ja meillä on tuotantoyksiköitä Ruotsissa, Saksassa, Puolassa, Uudessa-Seelannissa ja Thaimaassa. Duni Group on listattu NASDAQ Stockholm -pörssiin. https://fi.dunigroup.com/fi/homepage

Käy verkkosivuillamme osoitteessa www.dunigroup.com. Täällä voit lukea lisää siitä, keitä olemme ja mikä on meille tärkeää.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.