Avoin haku - Asiakaspalvelun ja myynnin tehtävät - Vaasan alue

Oletko asiakaspalvelun ja/tai myynnin ammattilainen tai alasta kiinnostunut?

Kauttamme aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason asiakaspalvelun ja myynnin tehtäviä Vaasan alueella ja täten etsimme avoimella haulla kiinnostuneita henkilöitä.

Voit olla alalla aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta!

Tarjoamassamme asiakaspalvelutyössä voi esimerkiksi olla puhelin- ja/tai kirjalliseen asiakaspalveluun (sähköposti, chat jne.) liittyviä työtehtäviä tai asiakkaamme liiketiloissa tehtäviä asiakaspalvelutehtäviä. Myyntityöt voivat niin ikään olla digitaalisia kanavia hyödyntäviä tehtäviä tai liiketiloissa/toimistossa tehtävää joko B2C- tai B2B-myyntityötä.

Nimikkeenäsi voisi täten esimerkiksi olla:

  • Asiakaspalvelija / asiakasneuvoja
  • Palveluneuvoja
  • Aulapalvelutyöntekijä
  • Myynnillinen asiakaspalvelija
  • Myyjä
  • Myyntiedustaja
  • Myyntipäällikkö
  • jne.

Töiden kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista (projektit, kesätyöt jne.) aina vakituisiin työsuhteisiin. Myös työaika vaihtelee työpaikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin)

Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana ympäri Suomen satoja asiakaspalvelun ja myynnin tekijöitä erilaisiin tehtäviin moninaisille aloille, joten lähettämällä avoimen hakemuksen tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle!

Pääset jättämään avoimen hakemuksen Manpowerin hakulinkin kautta.

Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme!


Mikäli haluat keskustella avoimesti sähköpuolen työnhausta tai haluat lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, niin otathan rohkeasti yhteyttä Manpowerin konsulttiin Niina Kronqvistiin [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.