Avoin haku - Sähkö- ja automaatioalan tehtävät - Vaasan seutu

Oletko sähkö- tai automaatioalan ammattilainen tai alasta kiinnostunut?

Kauttamme aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason sähkö- ja automaatiopuolen tehtäviä Vaasan alueella ja täten etsimme avoimella haulla alasta kiinnostuneita!

Voit olla alalla aloitteleva tekijä, juuri opintojasi viimeistelevä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta!


Nimikkeenäsi voisi täten esimerkiksi olla:

  • Sähköasentaja
  • Sähkösuunnittelija / -insinööri
  • Sähkökokoonpanon tekijä
  • Automaatioasentaja
  • Huoltoasentaja
  • Koneautomaatioasentaja
  • jne.


Töiden kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista (projektit, kesätyöt jne.) aina vakituisiin työsuhteisiin. Myös työaika vaihtelee työpaikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin).


Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana Vaasan alueella useita sähkö- ja automaatiopuolen tekijöitä erilaisiin tehtäviin, joten lähettämällä avoimen hakemuksen tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle!


Pääset jättämään avoimen hakemuksen Manpowerin hakulinkin kautta.

Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme!


Mikäli haluat keskustella avoimesti sähköpuolen työnhausta tai haluat lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, niin otathan rohkeasti yhteyttä Manpowerin konsulttiin Niina Kronqvistiin [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt