Avoin haku - Tuotanto, teollisuus ja varasto - Turun seutu

Oletko tuotannon, teollisuuden tai logistiikan ammattilainen tai aloista kiinnostunut aloitteleva tekijä?

Kauttamme aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason tuotannon, teollisuuden ja varastopuolen tehtäviä Turun seudulle ja täten etsimme avoimella haulla alojen töistä kiinnostuneita henkilöitä.

Voit olla aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta.

Töiden kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista (projektit, kesätyöt jne.) aina vakituisiin työsuhteisiin. Myös työaika vaihtelee työpaikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin)

Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana Turun alueelle lukuisia työntekijöitä kyseisille aloille, joten lähettämällä avoimen hakemukset tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle!

Pääset jättämään avoimen hakemuksen oheisen hakulinkin kautta.

Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.