Beauty Advisor

BEAUTY ADVISOR, Turku

L'Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Finland Oy edustaa päivittäisen kosmetiikan markkinajohtajia - L'Oréal Paris, Maybelline, NYX Professional MakeUp, Garnier, Essie.

Etsimme L'Oréalin päivittäiseen kosmetiikkaan Beauty Advisoria Turkuun vanhempainvapaan sijaiseksi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa 2022. Työsuhde on vanhempainvapaan sijaisuus, ja kestää noin vuoden. Työtä tehdään tavaratalon aukioloaikojen mukaan noin 36 tuntia viikossa (5pv/vko).


Tehtävässä vastaat
- L'Oréalin päivittäisen osaston kaikkien brändien myynnistä Sokos Turku Wiklundin tavaratalossa
- laadukkaasta asiakaspalvelusta, tulosvastuullisesta myynnistä sekä meikkien tekemisestä
- tuotteiden houkuttelevasta ja myyntiä edistävästä esille laitosta
- tavaran riittävyydestä ja huolehdit tilauksista
- sosiaalisen median seurannasta sekä sisällöntuottamisesta

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- kosmetologin ja/tai meikkaaja-maskeeraajan koulutusta tai vastaavaa
- aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- intohimoa kosmetiikkaan
- iloista ja positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta ja oma-aloitteisuutta


Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa. Pääset työskentelemään kosmetiikan huippubrändien parissa mukavassa tiimissä!


Kiinnostuitko? Hae tehtävää painamalla ilmoituksessa olevaa HAE-painiketta ja lisäämällä CV:si mukaan hakuun mahdollisimman pian! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Alma Rista [email protected]


Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.