Beauty Advisor

BEAUTY ADVISOR, KUOPIO

Rakastatko ihonhoitoa ja kosmetiikkaa? Oletko helposti lähestyttävä, palveluhenkinen ja empaattinen myyjä? Saatko parhaimmat fiilikset, kun inspiroit asiakasta, saavutat myyntitavoitteet ja pääset toteuttamaan itseäsi ja toimimaan unelmabrändisi lähettiläänä?

L'Oréal Finland Oy hakee kauttamme palveluhenkistä Beauty Advisoria, jolla on intohimona selektiivisen kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden myynti sekä palvelut. Brändejä, joiden kanssa Beauty Advisor työskentelee, ovat mm. Lancome, Biotherm, YSL ja useat markkinoiden johtavista tuoksumerkeistä.
Beauty Advisor työskentelee pistevastaavana Kuopion keskustan tavaratalossa. Tehtävä on osa-aikainen (30h/vko) ja vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ETSIMME MYÖS osa-aikaista, tarvittaessa töihin kutsuttavaa Beauty Advisoria Kuopioon. Kerro hakemuksessasi, kummasta tehtävästä (vai molemmista) olet kiinnostunut!


Tehtäviisi kuuluu:

- L'Oréalin tuotteiden myynti niille määrätyissä myyntipisteissä
- Asiakkaiden opastus ja neuvonta L'Oréalin tuotteiden parissa
- Brändien asiantuntijana ja lähettiläänä toimiminen
- Ihonhoidon palveluiden tuottaminen asiakkaille myymälässä
- Tulosvastuu ulosmyynnistä
- Merkin arvojen kunnioitus ja intohimon osoittaminen brändejä kohtaan

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kosmetologi)
- Vahvaa kauneudenhoidon ja kosmetiikka-alan osaamista ja kiinnostusta
- Esiintymishalukkuutta ja -kyvykkyyttä
- Asiakaslähtöisyyttä ja helposti lähestyttävää otetta - olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista
- Hyvää kuuntelutaitoa ja kykyä kohdata asiakas lämmöllä ja empatialla
- Kykyä luoda asiakkaalle uniikkeja ja mieleenpainuvia kokemuksia
- Motivoituneisuutta sekä vahvaa kommunikaatio ja organisointikykyä
- Myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- Todellista tiimipelaajan luonnetta
- Kielitaidosta saat plussaa!

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa. Pääset työskentelemään kosmetiikan huippubrändien parissa mukavassa tiimissä!

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme osaaja? Hienoa! Hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Alma Rista arkipäivisin klo 9-15, [email protected] tai 0406107241.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.