Beauty Advisor / Make-up Artist

Beauty Advisor / Make-Up Artist, Helsinki

Rakastatko ihonhoitoa, meikkaamista ja kosmetiikkaa? Oletko helposti lähestyttävä, palveluhenkinen ja empaattinen meikkiartisti ja myyjä? Saatko parhaimmat fiilikset, kun inspiroit asiakasta, saavutat myyntitavoitteet ja pääset toteuttamaan itseäsi ja toimimaan unelmabrändisi lähettiläänä?

L'Oréal hakee kauttamme asiakaslähtöistä ja tavoitehakuista tiimipelaajaa, jolla on intohimona erityisesti meikkien tekeminen ja myynti. L'Oréalin edustamia brändejä, joiden kanssa pääset työskentelemään, ovat mm. Lancome, Biotherm, Kiehl's, Yves Saint Laurent ja Giorgio Armani.

Beauty Advisorin tehtäviä on useampia, niin vakituisia kuin määräaikaisia, ja kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin (30-37,5h/viiko), ja sijaitsevat pääkaupunkiseudun tavarataloissa. Kerrothan hakemuksessasi, millaista työtä olet hakemassa! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kevään aikana.


Tehtäviisi kuuluu

- L'Oréalin tuotteiden myynti niille määrätyssä myyntipisteessä

- Meikkauspalveluiden toteutus

- Brändin tuotteiden esittely ja opastaminen

- Tulosvastuu ulosmyynnistä

- Brändin asiantuntijana ja lähettiläänä toimiminen


Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Vahvaa ihonhoidon ja kosmetiikka-alan osaamista ja kiinnostusta

- Tavoitehakuisuutta ja myynnillistä otetta

- Asiakaslähtöisyyttä - olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista

- Lähestyttävyyttä ja empaattisuutta

- Kykyä luoda asiakkaalle uniikkeja ja mieleenpainuvia kokemuksia

- Tiimityöskentely- ja yhteistyötaitoja

- Esiintymishalukkuutta ja -kyvykkyyttä

- Kielitaidosta saat plussaa!


Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa. Pääset työskentelemään huippubrändien parissa mukavassa tiimissä!

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme osaaja? Hienoa! Jätä ansioluettelosi ja mahdollinen hakemuskirje hakuilmoituksen linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Delivery Manager Alma Rista arkipäivisin klo 9-15, [email protected] tai 0406107241.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.