BOKFÖRARE


Administer Oyj är en del av Administer-koncernen, som är en av Finlands föregångare inom elektronisk ekonomiförvaltning och en av de största ekonomiförvaltnings firmorna i Finland. I vår koncern arbetar ca 600 ekonomiförvaltningsexperter. Administer koncernens dotterbolag Adner Oy som sköter om storkunder, Silta Oy erbjuder löne- och HR tjänster, EmCe producerar systemlösningar och Kuntalaskenta Oy erbjuder moderna lösningar åt kommuner och samhällen. Administer koncernen är verksam i hela Finland samt Stockholm och Tallinn.

Administer Oyj är en av branschens största företag och för att säkerhetsställa vår tillväxt söker vi nu assisterande

BOKFÖRARE


att sköta våra kunders ekonomiförvaltning. Till dina uppgifter hör försäljningsfakturering, Inköps- och försäljningsreskontra, bokföring, bokslut samt myndighetsanmälningar. Arbetsuppgifterna utvecklas enligt din kunskapsnivå.


Vi önskar oss att du har en utbildning inom ekonomiförvaltning och erfarenhet av ekonomiförvaltning. För att nå framgång i arbetet så krävs en vilja att tjäna våra kunder. Vi bakom Administer är innovativa samt aktiva rådgivare, som vill göra saker enklare för våra kunder.


Du bör vara självständig, noggrann och ha ett ansvarsfullt grepp om ditt arbete. Förutom en god skolnings- och erfarenhetsbakgrund uppskattar vi god samarbetsförmåga.
Vi förutsätter goda kunskaper muntligt och skriftligt i finska samt engelska. Svenska kunskaper samt Lemonsoft-kunnande ses som fördel. Vi förväntar oss också kunskap inom olika ekonomiförvaltningsprogram och att du kan använda excel.


Vi erbjuder en mångsidig miljö, intressanta uppgifter, motiverande bonus-system, en innovativ organisation, utvecklingsmöjligheter samt en trygg arbetsgemenskap. Anställningen kommer initialt att vara temporär juni-augusti 2022, varefter möjlighet till fortsatt arbete.

Är du vår nya ekonomiförvaltningsexpert?
Kom med och hjälp oss bygga Administers framgång!

Fyll i ansökan!
Rekrytering sker i samarbete med ManpowerGroup. Ansök om tjänsten via www.manpower.fi. Skicka din CV och ansökan med lönebegäran så fort som möjligt, dock senast den 9 juni 2022. För mer information om tjänsten, kontakta Manpower Oy:s rekryteringskonsult Niina Kronqvist [email protected] eller 040-5169903.

Manpower är världsledande inom personaluthyrning och rekrytering i 80 länder och marknadsledare i Norden och Baltikum. I Finland är vi ett av de största företagen specialicerade inom rekrytering, personaluthyrning och färdighetstestning. Med en av Finlands största kandidatbaser samt vår omfattande kunskap om olika verksamheters behov, matchar vi rätt person på rätt plats. Vi betjänar våra kunder och kandidater nationellt genom våra regionala kontor. Manpower är en del av ManpowerGroup.