Business Support, Duni

Duni toimittaa innovatiivisia kattauskonsepteja sekä luovia pakkaus- ja takeaway-ratkaisuja ammattilaisille ja kuluttajille. Kaikki tuotteemme on suunniteltu luomaan goodfoodmoodia, ja niissä näkyy vuosikymmenien kokemuksemme materiaaleista ja suunnittelusta.

Duni-konsernissa on kaksi brändiä - Duni ja BioPak. Niiden tuotteita on saatavana yli 40 markkina-alueella eri puolilla maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Malmössä, ja meillä on tuotantoyksiköitä Ruotsissa, Saksassa, Puolassa, Uudessa-Seelannissa ja Thaimaassa. Duni Group on listattu NASDAQ Stockholm -pörssiin. https://fi.dunigroup.com/fi/homepage

Oletko aina nauttinut siitä, että voit pitää useita lankoja käsissäsi ja saat olla avainasemassa varmistamassa toiminnan sujuvuutta? Mikäli vastasit näihin kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Haemme nyt asiakkaallemme Dunille positiivisen asenteen ja erinomaiset palvelutaidot omaavaa henkilöä Business Support tehtävään. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen vakituisen työsuhteen mukavassa työporukassa, jossa aidosti viihdytään.

Tehtävässä olet osana myyntiorganisaatiota Suomessa sekä kuulut North East regioonamme Business Support tiimiin. Ylläpidät Suomen yksikön valikoimaa, hinnastoja sekä tuotetietojamme Synkka-palvelussa. Olet tärkeässä roolissa myös myynti- ja markkinointimateriaalien lokalisoinnissa Suomen yksikön tarpeisiin. Pidät huolta järjestelmiemme tietojen oikeellisuudesta ja sujuvoitat toimiston yleisen arjen toimivuutta. Tehtävä vaatii itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta sekä useiden kokonaisuuksien yhtäaikaista hallintaa. Päiväsi tulevat koostumaan monipuolisista vastuista sekä sovituista adhoc tehtävistä.

Etsimämme henkilö on jo kokeneempi asiantuntija, joka on aiemmin tehnyt vastaavaa työtä. Järjestelmien puolelta katsomme ehdottomaksi eduksi osaamisen seuraavista ohjelmista: Synkka, Excel ja SAP. Tulet toimimaan kansainvälisessä ympäristössä ja sen vuoksi sujuva englannin kielen osaaminen on edellytys. Tehtävä sisältää myös jonkin verran tekstin kääntämistä englannista suomen kieleen ja käännösten validointia, joten erinomainen kirjallinen suomen kieli on välttämätön. Eduksi katsomme aiemman taustan esimerkiksi kaupan- tai teollisuuden alalta kuluttajatuotteiden puolelta.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan oman alansa huippuammattilaisista koostuvaan yhteisöön, jossa sinun työpanostasi tullaan arvostamaan. Saat hienon mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toimiston arjen sujumiseen! Työyhteisömme on asiantunteva ja huumorintajuinen, jossa toivomme kaikkien aidosti viihtyvän. Panostamme henkilöstömme viihtyvyyteen, sillä osaava ja motivoitunut työntekijä on meille ensiarvoisen tärkeä.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsult

Recruitment Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.