CAT®-varustelumekaanikko Lempäälä, Avesco Oy

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan CAT®-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. CAT®-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Tarjoamme myös energia- ja varavoimaratkaisuja. Palveluihimme kuuluvat kattavat varaosa- huolto- ja korjauspalvelut sekä rahoitus. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan.

Vahvistamme tiimiämme ja haemme Lempäälään

CAT®-VARUSTELUMEKAANIKKOA

Työskentelemään CAT®-maanrakennuskoneiden varustelutehtävissä.

Työtehtäviisi kuuluu koneiden maahantulovarustelu, itsenäisesti ja tiimityönä, asiakkaan tilauksen mukaisesti. Töitäsi ovat mm.

  • Lisävarusteiden ja työlaitteiden, kuten kauhojen, pyörittäjien ja liittimien, asennus ja säädöt toimintakuntoon
  • Kalibroinnit ja koneen käyttöjärjestelmien päivitys
  • Lisähydrauliikat, pienet hitsaus- ja sähkötyöt
  • Muut asiakkaan määrittelemät lisätyöt

Työpaikkasi sijaitsee tällä hetkellä Lempäälässä, mutta loppuvuodesta 2021 Avesco muuttaa uusiin toimitiloihin Pirkkalaan.

Toivomme, että sinulla on

  • Soveltuva koulutus, voit olla esimerkiksi raskaskoneasentaja tai ajoneuvoasentaja, tai sinulla on työkokemuksen kautta hankitut vastaavat taidot
  • Työkokemusta maansiirtokoneiden tai raskaan kaluston asennustehtävistä
  • Moottoritekniikan, sähkötekniikan, hydrauliikan perusosaaminen
  • Ajantasaiset IT-taidot
  • Perustason teknisen englannin kielen taito (luetun ymmärtäminen)

Olet innostunut työstäsi sekä motivoitunut oppimaan uutta ja näyttämään kykysi. Ymmärrät turvallisten työtapojen välttämättömyyden ja haluat olla mukana kehittyvässä tiimissämme.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä mukavassa ja osaavassa työyhteisössämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Juha Vuorinen, p. 040 120 7962. Lähetä hakemuksesi pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 31.10. mennessä verkkosivujemme kautta osoitteessa https://www.avesco-cat.fi/fi/ura/avoin-tyoepaikka, ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si. Etenemme haussa mahdollisesti jo hakuaikana.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.