CNC-koneen käyttäjä

Haemme cnc-koneen käyttäjää asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme Vaasan Kuljetuskanavat Oy on keskittynyt ohutlevytuotteisiin ja kokoonpanopalveluihin, jonka asiakaskunta on hyvin laaja.

Työtehtäviisi CNC-koneen käyttäjänä kuuluu laser- ja vesileikkausta, levytyökeskuksen käyttöä ja särmäystä sekä edellä mainittujen cnc-ohjelmointia.

Odotamme:
- kone- ja metallialan koulutusta tai muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- piirustusten lukutaitoa
- vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työhön

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kartuttaa monipuolista työkokemusta mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä. Koulutamme konekohtaisesti. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae heti rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi sekä klikkaamalla "Hae"-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Niina Kronqvist p. 040 516 9903 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.