Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

CNC-Koneistaja puutyöstökeskukselle

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista

CNC-KONEISTAJAA puutyöstökeskukselle

Olethan ammattitaitoinen ja sinulta löytyy kokemusta puun työstöstä? Olet myös ohjelmointitaitoinen ja hallitset asetusten teon.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Työsuhde on aluksi määräaikainen elokuun loppuun asti.

Kiinnostuitko? Hae nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Soita tai laita sähköpostia ja kerro meille mitä osaat!

Saat yhteyden meihin numerossa 040-652 8481 / Mari Alahuhtala tai sähköpostitse mari.alahuhtala@manpowergroup.fi. Voit myös rekisteröityä hakijaksi www.manpower.fi - sivujen kautta painamalla Hae-painiketta, hakuaikaa on 4.6.2020 asti.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.