Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Cramo Finland Oy, kesätyöntekijöitä (eri paikkakunnille)

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla. Palvelemme kaikkia rakennus- ja muun teollisuuden asiakkaita.

Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 11 maassa ja noin 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 612,6 milj.€ (2019) ja Cramo-konserni työllistää n. 2600 henkilöä.

Oletko sinä täysi-ikäinen innostunut ja oma-aloitteinen rakennusalasta kiinnostunut tulevaisuuden ammattilainen?

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ eri puolille Suomea työskentelemään Cramon toimipisteisiin. Manpower toimii työsuhteessa virallisena työnantajana yhteistyössä Cramon kanssa. Etsimme innokkaita tekijöitä eri puolille Suomea rakennuskonevuokraamoihin määräaikaisiin työsuhteisiin (1 - 3 kuukautta). Kerrothan meille jo hakiessasi, että mille paikkakunnalle olet kiinnostunut työllistymään ja kuinka olet kesällä käytettävissä.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottaminen, tarkastus ja hyllyttäminen sekä tilausten kerääminen varastosta. Kesätyöpaikat ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia ja työajat sijoittuvat arkisin välille 7.00-16.00. Työsuhteiden kestot vaihtelevat toimipisteen mukaan. Pääset myös omalla osaamisellasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Tänä kesänä haemme osaajia kahteen rooliin:

Toimipistevastaava

Innostutko asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta? Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu ja kaluston käsittely, asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottaminen sekä kiinteistön päivittäiseen ylläpitoon liittyvät tehtävät. Työturvallisuuden huomioiminen ja toteuttaminen on tärkeä osa työtäsi. Työssäsi käytät myös erilaisia järjestelmiä ja sovelluksia.

Kalustovastaava

Innostutko kaluston hallinnasta ja kunnossapidosta? Kalustovastaavan roolissa vastaat keskittämispisteen kaluston vastaanottoon ja keräilyyn, varastointiin ja luovutukseen liittyvistä tehtävistä, kuten huoltotilausten tekemisestä ja sopimusten kirjaamisesta ja päättämisestä. Työturvallisuuden varmistaminen on tärkeä osa työtehtävääsi.

Toivomme sinulta hyvää asennetta, työmotivaatiota ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet positiivinen ja reipas työntekijä, joka hoitaa työnsä oma-aloitteisesti ja pitää huolta työturvallisuudesta. Katsomme eduksi, muttemme edellytä, kokemuksen varastotyöstä tai rakennusalalta, trukin käyttötaidon sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat sekä kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.

Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers ja meillä on mainio päivä työmaalla.

Mikäli haluat päästä työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä ja luomaan asiakkaillemme entistäkin parempia asiointi- ja palvelukokemuksia, niin nyt on mahdollisuus päästä mukaan! Lähetäthän hakemuksesi pian, niin et menetä mahdollisuuttasi. Kerrothan meille hakemuksessasi missä kaupungissa/alueella haluat kesän ajan työskennellä ja mille ajanjaksolle olet käytettävissä.

Tarjolla on mielenkiintoinen kesätyö yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä. Viimeinen mahdollinen hakupäivä on perjantaina 10.4.2020.

Lisätietoja: Manpowerin yhteistyökonsultit Mari Alahuhtala puh.040 652 8481 mari.alahuhtala@manpowergroup.fi (alueet Vaasa, Kokkola, Pyhäjoki, Oulu ja Rovaniemi) ja Pia Leinonen puh. 040 570 1065 pia.leinonen@manpowergroup.fi (alueeet Kuopio, Jyväskylä, Joensuu, Savonlinna ja Mikkeli)