Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Customer and Credit Support

Automotive financing is a core strategy for DNB Group. We are innovative with state-of-the-art digital tools and capabilities. We have an understanding of the value chain and the drivers behind the OEM. We are highly competitive financing terms driven by best-in-class funding platform and we have extensive experience conducting financing operations.

Etsimme nyt henkilöä uuteen rooliin DNB Auto Finance Oy:lle


Customer and Credit Support


-tehtävään vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee DNB-pankin toimistolla Kampissa.


Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kyselyihin vastaaminen ja niiden ratkaiseminen sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteydenotot liittyvät autojen rahoitussopimuksiin. Työaika on liukuva, ja siihen sisältyy myös lauantaityötä noin kerran kuukaudessa.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisista asiakaspalvelutehtävistä sekä mielellään koulutus tai kokemusta rahoitusalalta ja/tai luottopäätöksistä. Can-do -asenteella ratkaiset pulmatilanteet ripeästi ja sovellat oppimiasi ohjeita itsenäisesti. Olet joustava ja oma-aloitteinen työssäsi, ja pyrit erinomaiseen asiakaspalveluun.


DNB Auto Finance tarjoaa kiinnostavan tehtävän, jossa pääset mukaan osaksi innostavaa, matalahierarkista ja dynaamista tiimiä, joka kannustaa ja tukee jokaista onnistumaan työssään. Kasvava organisaatio tarjoaa innostavan kasvun ilmapiirin.


Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Tytti Aalto, puh. 040 630 0045 tai tytti.aalto(at)manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.