Customer Service Specialist, DNB Auto Finance Oy

DNB Auto Finance Oy on vahvasti pohjoismainen rahoitusyhtiö. DNB Auto Finance Oy on Norjan suurimman, vuonna 1822 perustetun DNB-pankin täysin omistama tytäryritys. DNB on autorahoituksen johtava toimija Pohjoismaissa rahoitettujen autojen määrän ollessa yli 500 000.

DNB Auto Finance Oy aloitti toiminnan vuonna 2019. DNB rahoittaa uusia ja käytettyjä ajoneuvoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat osamaksu ja rahoitusleasing, jälleenmyyjä- ja maahantuontiasiakkaillemme esittelyajoneuvojen rahoitus, kaupintavaraston rahoitus sekä monipuolinen rahoituslaskin sähköisellä allekirjoitusmahdollisuudella. Lisätietoa osoitteesta www.dnbautofinance.fi

Onko loistavan asiakaspalvelun tarjoaminen sinulle kunnia-asia? Nautitko asiakkaiden pulmien selvittämisestä ja ratkaisemisesta hyvällä asenteella? Saatat silloin olla etsimämme Customer Service Specialist asiakkaallemme DNB Auto Finance Oy:lle Helsingin Kamppiin noin puolen vuoden mittaiseen toimeksiantoon maaliskuusta 2023 syyskuun 2023 loppuun.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä palvelet asiakkaita ja yhteistyökumppaneita autorahoituksiin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostitse. Työarkesi koostuu asiakkaiden neuvonnasta, järjestelmien käytöntuesta, tuote- tai palveluhaasteiden selvittämisestä sekä rahoitussopimusten ja maksujen hallinnoinnista.

Ketä etsimme?

Etsimme tiimin vahvistukseksi työkaveria, jolla on sosiaalista pelisilmää, oma-aloitteisuutta ja halua tarjota loistavaa asiakaspalvelua. Voit olla asiakaspalvelun tuore osaaja, kokenut konkari tai jotain siltä väliltä. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu oppia. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä esihenkilön ja tiimin jatkuvan tuen. Ratkaiset pulmatilanteet hyvällä asenteellasi ripeästi ja sovellat ohjeita itsenäisesti. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia.

Mitä meiltä saat?

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän, jossa pääset mukaan osaksi innostavaa, matalahierakkista ja kasvavaa yritystä, joka kannustaa ja tukee jokaista onnistumaan työssään. Voit työskennellä hybridimallin mukaisesti perehdytysjakson jälkeen osittain etänä tai uudella, viihtyisällä toimistollamme Helsingin Kampin ytimessä.

Työllistyt vuokratyösuhteeseen Manpowerille, mutta töitä tehdään täysin DNB Auto Financen ohjauksessa. Toimeksianto asiakasyrityksellämme DNB Auto Financella on puolen vuoden mittainen, maaliskuun 2023 alusta syyskuun 2023 loppuun.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hae heti tehtävään jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen nettisivujemme "hae nyt" -painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat Manpowerin konsulteilta:

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360 sekä Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.