Customer Service Specialist - Rockwool

Tanskalainen ROCKWOOL Group on maailman johtava kivivillaan pohjautuvien innovatiivisten tuotteiden ja järjestelmien toimittaja. Toimimme kolmessa maanosassa (Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Aasia) ja konsernimme työllistää tällä hetkellä noin 10500 työntekijää. Luomme kestäviä ratkaisuja elämän, omaisuuden ja ympäristön suojaamiseen, nyt sekä tulevaisuudessa. ROCKWOOL Group ei tyydy vain toivomaan että maailmanlaajuinen ilmastonmuutosongelma ratkeaa vaan kehitämme jatkuvasti edistyneitä teknologisia ratkaisuja. Kaikkien työntekijöidemme panos vaikuttaa loppujen lopuksi siihen että energiankäyttö maailmassa tehostuu. Tarjoamme kansainvälisen liiketoimintamme parissa haastavan ja merkityksellisen työuran, mukana luomassa vihreämpää maailmaa. http://www.rockwool.fi/

Haluaisitko olla osa pientä, mutta dynaamista B2B asiakaspalvelutiimiä? Voisit olla seuraava jäsenemme ja tärkeä henkilö kansainväliseen tiimiimme!

Etsimme ROCKWOOL Finland Oy:n Vantaan toimipisteeseen itsenäisellä otteella ja hyvällä asenteella varustettua ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ / MYYNTIKOORDINAATTORIA 12 kuukauden vanhempainvapaan sijaisuuteen. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja halukas kehittämään olemassa olevia prosesseja. Toimistomme sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Toivomme sinun nauttivan haasteista ja vaihtelevista tilanteista, sillä meillä pääset aidosti tekemään ja toteuttamaan. Asiakkaamme ovat toimintamme ydin ja haluamme taata heille parhaan mahdollisen palvelun. Tässä tehtävässä olet tärkeä osa tiimiä ja toimit tiiviissä asiakasrajapinnassa sekä myynnin päivittäisenä tukena.

Tehtäviisi kuuluu olennaisesti:

 • asiakaspalvelu ja yhteistyö myynnin sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa
 • tilausten vastaanotto, käsittely sekä seuranta
 • sopimuskäytäntöjen selvittäminen ja tilaukseen liittyvien ehtojen hallitseminen
 • toimitusaika- ja saatavuustietojen varmistaminen sekä laskutukseen liittyviä tehtäviä
 • reklamaatiot ja asiakasrekisterin ylläpito
 • mahdolliset muut asiakaspalveluun ja tilauksiin liittyvät juoksevat tehtävät


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • työhön soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta samankaltaisista tehtävistä
 • hyviä asiakaspalvelutaitoja ja aitoa palveluasennetta
 • erinomaisia kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
 • nopeaa omaksumiskykyä
 • paineensietokykyä sekä taitoa priorisoida alati muuttuvissa tilanteissa
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Kokemus tilaustenkäsittely-/toiminnanohjausjärjestelmästä (ERP) nähdään suurena etuna.

Hakijaltamme odotamme seuraavia ominaisuuksia:

Sanomattakin selvää, toivomme sinun olevan intohimoinen parhaan asiakaskokemuksen toteuttamista kohtaan. Kommunikaatiotaitosi ansiosta pystyt ottamaan haasteen kuin haasteen vastaan hymyillen ja olet nopea tunnistamaan oikeat ratkaisut tilanteessa kuin tilanteessa. Nautit työskentelystä nopeatahtisessa ympäristössä, jossa osaat kuitenkin optimoida laadun ja tarkkuuden yhdistettynä nopeuteen ja tehokkuuteen. Nautit myös siitä, että tunnistat, kuinka prosesseja voitaisiin optimoida paremmaksi ja uskallat tuoda omat kehitysideasi esille. Toisien sanoen etsimme kollegaa, joka tykkää tarttua asioihin ja kykenee saamaan asioita aikaan.

Tarjoamme palveluhenkiselle ja paineensietokykyiselle työnhakijalle mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä ja miellyttävässä työyhteisössä. Olet tärkeä osa tiimiämme, joka tekee tiivistä yhteistyötä päivittäin hyvässä hengessä. Panostamme henkilökohtaiseen kasvuun ja haluamme tukea henkilöstöämme tämän toteuttamisessa. Meitä ei myöskään huumoria puutu!

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!
Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:
Senior Research Consultant Laura Parviainen, [email protected]
Recruitment Consultant Oona Criado, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.