CUSTOMER SUCCESS COORDINATOR, Espoo

Kiinnostaako sinua erityisesti kansainvälinen ura terveysteknologian ratkaisujen parissa? Haluatko hypätä rooliin, jossa saat kokemuksesi mukaan vapaat kädet muokata tulevaa kokonaisuutta ja olla aidosti vaikuttamassa työhön? Voit olla juuri etsimämme henkilö!

Asiakkaamme hakee nyt joukkoonsa täysin uuteen rooliin henkilöä CUSTOMER SUCCESS COORDINATOR tehtävään. Kokonaisuus on uusi ja osittain tulee rakentumaan valitun henkilön mukaan. Työtä voi tehdä kiinnostuksesi mukaan joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä ympäristössä. Toimisto sijaitsee Espoossa, mutta työtä on myös mahdollista tehdä etänä.

Tehtävässä tulet olemaan yhdessä muun tiimin kanssa tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme tukea järjestelmiemme kautta ja painotuksenamme on terveysteknologiassa. Rooli tulee olemaan hyvin monipuolinen pitäen sisällään jonkin verran asiakkaiden suuntaan tapahtuvaa konsultointia, ongelmanratkaisukykyä sekä tarpeen mukaan koulutusta. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää ja parantaa tuotettamme, jotta asiakkaamme tarpeet on varmasti täytetty.

Odotamme sinulta kiinnostusta teknologiaa kohtaan sekä aitoa halua kehittyä työn parissa. Arvostamme soveltuvia opintoja sekä aiempaa kokemusta alalta, mutta emme välttämättä edellytä tätä. Tärkeintä onnistumisessa on oikea asenne ja erinomainen kyky ymmärtää asiakasta! Kansainvälinen ympäristömme edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän ympäristön, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Haluamme aidosti tarjota kaikille työntekijöillemme uusia tieto-taitoja sekä auttaa kehittymään omalla urallaan. Työ on alkuun vuokratyösuhde, jossa Manpower toimii työnantajana.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!
Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:
Recruitment Consultant Suvi Väänänen [email protected] +358401679091
Recruitment Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.