Customer Support Coordinator

Qicraft is the Nordic Health and Wellness industry's leading supplier of premium professional and home fitness equipment and other related services. Qicraft is official and exclusive distributor of Italian premium brand Technogym on the Norwegian, Swedish, Finnish and Estonian markets. We help our clients to promote fitness, activity and health in the Nordic and Baltic region. At Qicraft, we seek close relationships with our partners and customers. Our customers mainly operate wellness and fitness facilities within the sectors of fitness clubs/gyms, corporate facilities, hotels and spa's as well as medical facilities. More information www.qicraft.fi

Haemme asiakkaallemme Qicraft Finland Oy:lle uutta kollegaa CUSTOMER SUPPORT COORDINATOR -rooliin keskeiseen rooliin asiakasrajapintaan.

Toivomme sinun olevan laadukkaan asiakaspalvelun aloitteleva tai kokenut ammattilainen, joka pitää useammatkin langat käsissään samanaikaisesti. Tarjolla on yksi yrityksen avainrooleista ja arvostamme erityisesti aktiivista ja rohkeaa otetta työhön. Vastassa sinulla on Suomen 11 hengen tiimi, mutta olet päivittäin yhteydessä myös pohjoismaisiin sekä eurooppalaisiin kollegoihin. Qicraftin toimisto sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • asennusten, huoltojen ja korjausten koordinointi ja aikatauluttaminen teknikoille
  • myynti- ja ostotilausten käsittely
  • asiakkaiden huoltopyyntöihin vastaaminen ja vian määrittäminen sähköpostitse sekä puhelimitse
  • varaosien tilaaminen, vastaanottaminen ja lähettäminen asiakkaille sekä kirjaaminen varastoon
  • muut tukitehtävät (laskutus, reklamaatiot ja takuuasiat)

Toivoisimme sinulta:

  • aiempaa kokemusta laadukkaasta asiakaspalvelusta
  • hyvää priorisointi- ja organisointikykyä
  • aiempaa kokemusta logistiikasta tai tekniikasta - tai halua oppia!
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksesi
  • hyviä IT-taitoja, Salesforcen ja Visma Businessin osaaminen on eduksesi

Tämä on loistava työmahdollisuus henkilölle, joka haluaa työskennellä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Työtehtävässä pääset edustamaan laadukasta ja arvokasta brändiä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy Manpowerille kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen, mutta töitä tehdään täysin Qicraft Finland Oy:n ohjauksessa.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hae heti tehtävään jättämällä hakemuksesi ja CV:si mielellään englanniksi palkkatoiveineen nettisivujemme "hae nyt" -painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Manpowerin konsulteilta:

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360 sekä Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.