Customer Support Specialist / Kundrådgivare

Etsimme vakavaraiselle ja pitkäaikaiselle asiakkaallemme Turun Kupittaalle ilta- ja viikonloppupainotteiseen vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen

CUSTOMER SUPPORT SPECIALISTEJA

Tarjolla monipuolinen asiakaspalvelutyö, jossa pääset auttamaan sekä suomen- ja ruotsin kielillä asiakkaita niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Asiakaspalvelutyö liittyy lääkinnällisen laitteen käyttötukeen, mutta ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai koulutusta vastaavasta. Tehtävään annetaankin kattava koulutus, joka on jo palkallista aikaa!

Asiakkaamme työyhteisö on mukava, avoin ja huumorintajuinen, ja he huolehtivat työntekijöistään monin eri tavoin (mm. eri aktiviteetteja ja tapahtumia sekä etuisuuksia).

Työsuhteesta:

- Alun koulutus ja työn aloitus tapahtuu asiakkaamme toimistolla Kupittaalla klo 9-17 välisenä aikana arkisin. Hybridityön mahdollisuus katsotaan lähitulevaisuudessa kun työn starttaus on lähtenyt hyvin käyntiin!

- Koulutusjakson aloitus on 22.3.2024

- Koulutusajan jälkeiset työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 16:00-00:00 välille sekä viikonloppuisin ja loma-aikoihin klo 7:00-00:00 välille.

- Palkkaus asiakkaamme TES:n mukaan kiinteänä kuukaudessa + iltalisät klo 18:00 alkaen sekä yölisä klo 22:00 alkaen. Sunnuntai- ja pyhälisät TES:n mukaan. Eli tarjolla palkan päälle hyvät lisät!!

Etsimme henkilöä, joka:

- Haluaa auttaa ihmisiä asiakaspalvelutyössä ja olet hyvä ongelmanratkaisuissa

- Oppii nopeasti uutta ja jonka tietokoneen käyttö on sujuvaa

- Pystyy viestimään erinomaisesti sekä suomeksi että ruotsiksi niin suullisesti kuin kirjallisesti, ja myös englannin kielen taito tulee olla hyvä (yrityksen virallinen sisäinen kieli)

- Omaa positiivisen asenteen ja pystyy niin tiimityöhön kuin yksilötyöhön

- Pystyy ilta- ja viikonloppupainotteiseen työhön ja aloittamaan kokopäiväisesti joko 12.2. tai 22.3.

Kiinnostui? Hienoa, tässä hakuohjeet:

Hae tehtävään oheisen Manpowerin hakulinkin kautta liittämällä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia tietoturvasyistä.Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytoijat:
Esko Saurio, p. 0406472205 (arkisin klo 9-16) / [email protected]
Miia Sinkko p. 0401930347 (arkisin klo 9-16) / [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.