Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Data Operator, Espoo

Haussa nyt Data Operator työskentelemään asiakkaamme projektiin tietokantapäivitysten parissa. Tehtävä on alkuun projektiluontoinen määräaikaisuus noin 2-3 kuukautta, jossa on kuitenkin potentiaalia jatkoon. Työ on alkuun osa-aikainen n. 50-75%, mutta osaamisesi mukaan pystyt itsekin vaikuttamaan työn määrään. Kyseessä on vuokratyösuhde, jossa Manpower toimii työnantajana.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakastiedonhallinnan parissa työstäen dataa ohjeiden ja prosessien mukaisesti. Työskentelet osana pientä ja mukavaa tiimiä, joka palvelee kansainvälisen yrityksen liiketoimintaa. Työtehtäväsi sisältävät erilaisia datan validointitehtäviä, vanhan datan tarkistamista ja korjaamista sekä uuden tiedon syöttämistä. Käytät CRM-, MDM- ja ERP-järjestelmiä ja Exceliä sekä hyödynnät eri tietolähteitä.

Toiveena olisi löytää henkilö, jolla on perusymmärrys dataan liittyvistä prosesseista sekä erilaisten tietojärjestelmien käyttämisestä. Sinulla on kiinnostusta datan hallintaan ja selvitystyöhön sekä liiketoiminnan eri yksiköiltä tulevien tehtävien hoitamiseen. Olet tarkka, huolellinen ja analyyttinen. Osaat hahmottaa datan hallinnan kokonaisuuksia ja olet oppimishaluinen tiimityöskentelijä. Viihdyt hyvin myös rutiinitehtävien parissa, olet kiinnostunut oppimaan lisää ja kehittymään. Kommunikoit myös sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä toivomme olevan:
* Soveltuva koulutustausta esim. loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut
* Kiinnostus datan hallintaan, selvitystyöhön ja liiketoiminnan eri yksiköiltä tulevien datan validointitehtävien hoitamiseen.
* Kokemusta erilaisten järjestelmien käytöstä sekä hyvät Excel-taidot.
* Analyyttinen, tarkka työote sekä halu tehdä myös rutiininomaista työtä.
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Eduksi katsotaan, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta CRM -, MDM- ja ERP -järjestelmistä sekä tietämystä Master Datasta.

Tarjoamme rennon ja mielekkään työympäristön, jossa aidosti viihdytään. Tavoitteenamme on kasvattaa osaamistasi tekijänä ja tarjota sinulle uusia mahdollisuuksia ottaa vastuuta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla hae-painiketta ja rekisteröimällä CV:si Manpowerin sivuilla. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.