Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Delivery Manager, Helsinki


Haemme DELIVERY MANAGERIA Experis IT tiimiin,

vahvistamaan Helsingin keskustassa sijaitsevan toimipisteen ICT -osaamisalueen rekrytointi- ja resursointitoimeksiantoihin keskittynyttä yksikköämme. Kyseessä on vakituinen työsuhde.
Tehtäväsi on itsenäinen ja monipuolinen, ja se koostuu erilaisten IT-alan toimeksiantojen läpiviennistä aina asiakastyöskentelystä, toimeksiannon vastaanottamisesta ja määrittelystä, sopimusten tekoon saakka. Tehtävässäsi hyödynnät monipuolisesti Experiksen sekä ManpowerGroupin omia IT-osaajaverkostoja. Keskeiset tehtävät sisältävät:

  • Ratkaisukeskeisen myyntityön, jossa osaat arvioida asiakkaan liiketoiminnan tilaa, tunnistaa ja konsultoida asiakkaita parhaan ratkaisun ehdottamiseksi
  • ICT-alihankintaverkoston laajentaminen sekä IT-osaamisen hankinta koko Experis / ManpowerGroup-organisaation tuella
  • Toimit asiakkaidemme kumppanina ja autat heitä ratkomaan heidän kriittisen osaamisensa hankintaan liittyviä tarpeita niin paikallisesti kuin tarvittaessa myös kansainvälisellä tasolla
  • Varmistat, että IT-konsulttimme toimivat projekteissa asiakkaidemme odotusten mukaisesti ja autat asiakastoimeksiannoissa työskenteleviä konsultteja kehittymään työssään heidän hallinnollisen esimiehen roolistasi käsinEdellytämme kokemusta IT-alan rekrytointi- tai resursointipalveluista ja näyttöä myynnillisestä otteesta sekä asiakastyöskentelystä. Eduksi katsotaan alihankintamallien tuntemus ja kokemus IT-roolien rekrytoinneista. Tehtävässä viihtyy parhaiten henkilö, joka on kiinnostunut ihmisistä, heidän osaamisestaan ja siitä, mitä työ heille merkitsee. Toimenkuva huomioiden soveltuva IT-alan tuntemus on välttämätöntä. Suomen kielen lisäksi hakemamme henkilö käyttää englantia sujuvana työkielenään.
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan avainpaikan alan markkinajohtajan näköalapaikalla, vakaan ja pitkäaikaisen kansainvälisen ja eettisyydestään tunnetun yrityksen edut ja joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä erinomaisen, asiantuntevan työyhteisön tuen.
Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävää siis pian, mutta viimeistään 11.11.2019.
Lisätietoja tehtävästä antaa Manpower Experis IT:n Senior Manager Juha Mäkelä numerossa 040 753 7962 tai sähköpostitse juha.makela@fi.experis.com.