Digital Account Manager, Helsinki

Duni toimittaa innovatiivisia kattauskonsepteja sekä luovia pakkaus- ja takeaway-ratkaisuja ammattilaisille ja kuluttajille. Kaikki tuotteemme on suunniteltu luomaan goodfoodmoodia, ja niissä näkyy vuosikymmenien kokemuksemme materiaaleista ja suunnittelusta.

Duni-konsernissa on kaksi brändiä - Duni ja BioPak. Niiden tuotteita on saatavana yli 40 markkina-alueella eri puolilla maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Malmössä, ja meillä on tuotantoyksiköitä Ruotsissa, Saksassa, Puolassa, Uudessa-Seelannissa ja Thaimaassa. Duni Group on listattu NASDAQ Stockholm -pörssiin. https://fi.dunigroup.com/fi/homepage

Oletko kiinnostunut digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä sekä kansainvälisestä työyhteisöstä?

Haemme nyt asiakkaallemme, Dunille, kehittämishaluista osaajaa, jolla on hyvät valmiudet viedä digitaalista myyntiä eteenpäin. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen, vakituisen työsuhteen mukavassa työporukassa, jossa aidosti viihdytään.

Tehtävässä olet omalta osaltasi avainroolissa uuden tehtävänkuvan rakentamisessa ja tehtävä tulee muotoutumaan ajan kanssa, muodostaen kokonaisuuden, jossa tehtävät jakautuvat kahteen eri osa-alueeseen: Digital Account Manager ja Internal Sales.

Digital Account Managerin tehtävässä vastaat mm.

  • Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä
  • Aktiviteettien toteuttamisesta myyntitavoitteiden saavuttamiseksi
  • Dunin näkyvyyden ja valikoiman esilletuomisesta yhteistyökumppaniemme digitaalisissa kanavissa
  • Digitaalisten työkalujen pääkäyttäjyydestä

Internal Sales- tehtävät pitävät sisällään mm.

  • Prospektointia ja asiakkaiden kartoitusta digitaalisia työkaluja hyödyntäen
  • Aktiivista myyntityötä ja myyntiprosessin kokonaisuuden hallintaa ja kehittämistä
  • Olemassa olevien asiakkaiden myynnin kehittämistä
  • Liidien seuraamista ja hallintaa digitaalisten työkalujen avulla

Etsimämme henkilö on asiakaslähtöinen henkilö, jolla on tahtoa ja kykyä lähteä rakentamaan sekä omaa osaamistaan että uutta työnkuvaa aiemman kokemuksen ja kehittämishalun kautta. Toivomme osaamista myynnin ja markkinoinnin digitaalisten kanavien hyödyntämisestä sekä b2b- myynnistä. Erityisesti verkkokauppaan liittyvä osaaminen on arvokas lisä mutta tutustumme avoimesti monenlaisiin osaajiin, joilla on avoin asenne tulevaisuuden työkaluja ja mahdollisuuksia kohtaan.

Myynnin ja markkinoinnin digitaalisten kanavien lisäksi Excel, Sap ja Synkka ovat järjestelmien osalta eduksi, samoin kuin aiempi kokemus kaupan alalta, erityisesti verkkokaupan puolelta. Tulet toimimaan kansainvälisessä ympäristössä, joten englannin kielen taito on edellytys.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan oman alansa huippuammattilaisista koostuvaan yhteisöön, jossa sinun työpanostasi tullaan arvostamaan. Saat hienon mahdollisuuden päästä vaikuttamaan uuden roolin rakentamiseen sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Toimisto sijaistsee Vantaalla ja työyhteisö on asiantunteva ja huumorintajuinen, jossa kaikki aidosti viihtyvät. Dunilla panostetaan henkilöstö viihtyvyyteen, sillä osaava ja motivoitunut työntekijä on heille ensiarvoisen tärkeä.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Oona Jakobsson, [email protected]

Recruitment Consultant Laura Parviainen [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.