Duni Oy - Sales Support

Duni toimittaa innovatiivisia kattauskonsepteja sekä luovia pakkaus- ja takeaway-ratkaisuja ammattilaisille ja kuluttajille. Kaikki tuotteemme on suunniteltu luomaan goodfoodmoodia, ja niissä näkyy vuosikymmenien kokemuksemme materiaaleista ja suunnittelusta.

Duni-konsernissa on kaksi brändiä - Duni ja BioPak. Niiden tuotteita on saatavana yli 40 markkina-alueella eri puolilla maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Malmössä, ja meillä on tuotantoyksiköitä Ruotsissa, Saksassa, Puolassa, Uudessa-Seelannissa ja Thaimaassa. Duni Group on listattu NASDAQ Stockholm -pörssiin. https://fi.dunigroup.com/fi/homepage

Haluatko päästä osaksi kansainvälistä työyhteisöä ja rakentaa uraasi avainasemassa yrityksen myynnin, markkinoinnin ja tuotehallinnan parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme Dunille positiivisen asenteen ja erinomaiset palvelutaidot omaavaa henkilöä Business Support- tehtävään. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen vakituisen työsuhteen mukavassa työporukassa, jossa aidosti viihdytään.

Tehtävässä olet osana myyntiorganisaatiota Suomessa sekä kuulut North East regioonamme Business Support tiimiin. Ylläpidät Suomen yksikön valikoimaa, hinnastoja sekä tuotetietojamme Synkka-palvelussa. Olet tärkeässä roolissa myös myynti- ja markkinointimateriaalien lokalisoinnissa Suomen yksikön tarpeisiin. Pidät huolta järjestelmiemme tietojen oikeellisuudesta ja sujuvoitat toimiston yleisen arjen toimivuutta. Tehtävä vaatii itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta sekä useiden kokonaisuuksien yhtäaikaista hallintaa. Päiväsi tulevat koostumaan monipuolisista vastuista sekä sovituista adhoc- tehtävistä.

Sinun ei tarvitse olla kokenut asiantuntija vaan tutustumme mielellämme osaamiseesi, jos haluat päästä kehittymään ja rakentamaan uraa monipuolisen työtehtävän parissa osana kansainvälistä työyhteisöä. Katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta erilaisista myynnin tukitoiminteista ja tuotehallinnasta sekä ymmärrystä tehtävän merkityksellisyydestä. Järjestelmien puolelta katsomme ehdottomaksi eduksi osaamisen seuraavista ohjelmista: Synkka, Excel ja SAP. Tulet toimimaan kansainvälisessä ympäristössä ja sen vuoksi sujuva englannin kielen osaaminen on edellytys.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan oman alansa huippuammattilaisista koostuvaan yhteisöön, jossa sinun työpanostasi tullaan arvostamaan. Saat hienon mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toimiston arjen sujumiseen! Työyhteisö on asiantunteva ja huumorintajuinen, jossa työntekijät todella viihtyvät. Duni panostaa henkilöstön viihtyvyyteen, sillä osaava ja motivoitunut työntekijä on heille ensiarvoisen tärkeä.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Oona Jakobsson [email protected]

Senior Research Consultant Laura Parviainen [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.