Elektroniikkatuotantotyöntekijä- Tepcomp

Tepcomp Group on johtava suomalainen teollisuuden sopimusvalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1985. Elektroniikan sopimusvalmistajana olemme keskittyneet LED-elektroniikkaan, terveysteknologiaan ja teollisuuselektroniikkaan. Modernit ja ympäristöystävälliset tuotantolaitoksemme sijaitsevat Turun Peltolassa sekä Viron Kuressaaressa ja myyntikonttorimme Espoossa sekä Tukholmassa. Toimitamme vuosittain noin 5 000 asiakastoimitusta yli 100 asiakkaallemme. Toimitusvarmuutemme onkin yksi markkinoiden korkeimpia high/mix volume -tuotannon sektoreilla. Lue meistä lisää: https://www.tepcomp.fi/

Yrityksemme alati kasvaessa etsimme uusia TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Turkuun kokoaikaiseen työhön!

Työntekijät ovat meille supersankareita. Yrityksemme tärkein kilpailuetu on ammattitaitoinen henkilöstö ja haluamme panostaa merkittävästi työntekijöiden viihtymiseen ja koulutukseen. Useat työntekijöistämme ovat tehneet pitkän uran palveluksessamme - jotkut meistä ovat olleet mukana ensimmäisistä toimintavuosista saakka. Se kertoo yrityksestämme ja työviihtyvyydestä paljon.

Tuotantotyöntekijöiden tehtävät koostuvat mm. erilaisista elektroniikan kokoonpanon, liittämisen sekä tuotteiden pakkaamiseen liittyvistä työtehtävistä ja tarkempi työnkuva määräytyy hakijan kokemuksen ja taustan mukaan. Työ on mielenkiintoista ja pääset näkemään tuotannon monia eri vaiheita ja oppimaan uutta. Osa työvaiheista tapahtuu puhdastilassa.

Tehtävät edellyttävät tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta sekä reipasta ja aktiivista asennetta työntekoon. Sinulta voi jo löytyä aiempaa kokemusta vastaavasta, mutta se ei ole välttämätöntä. Asenteesi sekä oppimiskykysi ovat tässä tärkeintä! Kokemusta tähän voi sinulta löytyä vaikka harrastustenkin kautta. Hakijan isoksi eduksi luetaan aiempi kokemus kolvin käytöstä.

Tarjolla olisi kokoaikainen työ arkisin ja se alkaisi sopimuksen mukaan. Toiveemme on, että pääsisimme perehdyttämään uusia työntekijöitä kesän 2022 aikana. Palkkaus tehtävässä Teknologiateollisuuden TES:n mukaan. Sopimus solmitaan aluksi noin puolen vuoden mittaiseksi vuokratyösuhteeksi Manpowerin kanssa, minkä jälkeen vakinaistuminen suoraan meille on mahdollista.

Kiinnostuitko ja miten hakea?

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävään oheisen hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa, liitä mukaan hakemusdokumenttisi, niin saamme sinusta heti perustiedot tietoomme!

Hakea kannattaa mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytointikonsultit Miia Sinkko p. 040 193 0347 [email protected] sekä Esko Saurio p. 040 647 2205 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.