Euro-East Oy - Asiakkuuspäällikkö

Euro-East Oy on vuonna 1996 perustettu alati kehittyvä suomalainen maahantuontiyritys, joka vie sinut tutustumaan venäläisen ja itäeurooppalaisen keittiön ruokakulttuureihin. Missionamme on tehdä perinteistä ruokakulttuuria tunnetuksi sekä tarjota mahdollisuutta tutustua erilaisiin makuihin maailmalta. Venäläisen- sekä itäeurooppalaisen keittiön herkkujen myynnissä ja markkinoinnissa olemme alan markkinajohtaja: tuotteemme on saatavilla jo kaikista hyvin varustetuista ruokakaupoista ympäri Suomen. Laajasta lähes sadan tuotteen tuotevalikoimasta löytyy makuelämyksiä kaikille hyvän ruoan ystäville. Meille on erityisen tärkeää tuotteiden hyvä laatu ja aito maku - trendejä ja terveellisyyttä unohtamatta. Kaikki tuotteemme on valmistettu perinteisten reseptien mukaisesti ja haluamme tarjota tuotteita, jotka maistuvat kuin kotona tehdyiltä.

Etsimme kasvavaan tiimiimme Asiakkuuspäällikköä


Työssäsi tulet vastaamaan myyntialueesi (koko Suomi) olemassa olevien B2B-asiakkuuksien hoidosta, uusasiakashankinnasta, asiakastapaamisista, tuotteiden esittelystä, tarjouksien teosta ja sopimusten valmistelusta. Asiakkaina ovat mm. päivittäistavarakaupat/ketjut, kioskit ja huoltoasemat. Luot ja pidät yllä hyviä asiakassuhteita varmistaen, että asiakasliikkeen henkilökunnalla on ajantasainen tieto tuotteisiin liittyvissä asioissa.

Työsi tapahtuu suurimmaksi osaksi konttorilta käsin etäyhteyksien kautta asiakkaille. Kuitenkin silloin tällöin tulee myös perinteisiä "fyysisiä" asiakaskäyntejä. Office -ohjelmat ja erityisesti Excel ovat sinulle tuttuja työkaluja.


Mikäli olet luonteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen, joustava ja työtä pelkäämätön, olet mahdollisesti etsimämme henkilö. Ratkaisukeskeinen ote myyntityöhön, halu oppia uutta sekä kyky tulkita myynnin tunnuslukuja ovat ominaisuuksia, joita edellytämme. Päivittäistavarakaupan tuntemus, kuten myös sujuvan suomen ja englannin kielen lisäksi muu kielitaito (esim. ruotsi) katsotaan eduksi. Sinulla on mielellään kaupallinen koulutus ja kokemusta b2b- myyntityöstä.


ODOTAMME SINULTA:
- kokemusta b2b -myyntityöstä
- hyviä MS Office-taitoja (erityisesti excel)
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- hieman matkustusvalmiutta kotimaassa


TEHTÄVÄSSÄ ETUA:
- korkeakoulutausta
- muu kielitaito
- kokemus ketjujen kanssa toimimisesta ja kontaktiverkostot


TARJOAMME:
Vakituisen työsuhteen, kiinteän kuukausipalkan, vahvan myyntiorganisaation tuen ja monipuolisen tehtävänkuvan mielenkiintoisten tuotteiden parissa

Oletko sinä etsimämme myyntiammattilainen? Lisätietoja saat soittamalla Recruitment Consultant Esko Sauriolle numeroon 040 647 2205 - [email protected] Aloitamme haastattelut pikimmiten, ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa niin pian kuin mahdollista, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.