Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Exxon Mobil Finland - Dispatcher


ExxonMobil Finland Oy Ab on maailman johtavan öljy-yhtiön ExxonMobilin suomalainen tytäryhtiö ja Suomen voiteluaineliiketoiminnan markkinajohtaja. Yhtiön voiteluainetehdas Naantalissa valmistaa ja pakkaa voiteluaineita.

Dispatcher


Tehtäviisi kuuluu pääasiassa Venäjän vientiin liittyvien tilausten käsittely sekä vientiasiakirjojen laadinta osaston työkierron mukaisesti. Olet päivittäin yhteydessä asiakaspalvelukeskuksiin sekä yhtiön sisäisiin toimintoihin Suomen ulkopuolella. Tehtäviisi kuuluvat myös muut mahdolliset toimiston yleiset tehtävät. Toimit osastolla myös kesätyöntekijänä, joten tulevan kesän aikana emme pysty sinulle pitkiä lomia myöntämään.


Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta tilaus-toimitusprosessista. Suullinen ja kirjallinen ulosantisi on sujuvaa sekä suomeksi että englanniksi. Olet tottunut kommunikoimaan puhelimitse sekä sähköpostitse sekä hallitset yleiset kohteliaisuussäännöt myös kirjallisen viestinnän osalta.
Olet tiimipelaaja ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Olet organisointikykyinen, tarkka ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Työskentely saattaa olla ajoittain hektistä, joten joustavuus ja hyvä paineensietokyky on tärkeää. Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot: MS Office ohjelmat ja erityisesti SAP osaaminen on vahva etu.


Tehtävä on määräaikainen ja sen kesto on alustavasti 30.9.2020 saakka.


Työ aloitusaika on mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Esko Saurio p. 040 647 2205 / esko.saurio@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.