Field Service Technician, DC-latauslaitteet

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Enerqo Finland Oy on DC-latauslaitteita maahantuova ja myyvä yritys, joka toimii pääasiassa ammattiliikenteen latauslaitteiden toimittajana. Enerqo on perustettu 2019 ja kasvaa merkittävää vauhtia sisaryhtiönsä YES-EU Oy:n, sähköbusseja maahantuovan ja myyvän yhtiömme, rinnalla. Laitteitamme on jo käytössä noin 250 latauspistoolin ja noin 13MW lataustehon verran eteläisen Suomen suurissa kaupungeissa, ja laajennamme toimintaamme ja toiminta-aluettamme jatkuvasti.

Latauslaitteidemme määrän kasvaessa jatkuvasti, kaipaamme tiimiimme uutta henkilöä:

Field Service Techinician

tulee vastaamaan Enerqo Finland Oy:n maahantuomien latauslaitteiden asennuksien koordinoinnista, ylläpidosta ja huollosta, takuuasioista, sekä osallistuu myyntimme ja tuotteidemme kehittämiseen aktiivisesti yhdessä muun tiimin kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen, ja edellyttää jonkin verran matkustamista Etelä-Suomessa.

Pääasiallinen tehtäväsi tulee olemaan Enerqon uusien lataus-asemaprojektien koordinointi ja suunnittelu. Ohjaat ja valvot alihankkijoidemme työtä projekteissa, joissa rakennetaan uusia latausasemia. Lisäksi osallistut itse latauslaitteiden huoltotöihin.

Omasta osaamisesta ja kiinnostuksestasi riippuen voit mahdollisesti osallistua myös yhteistyöhön latureiden valmistajien kanssa, yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa, takuuprosessin hallintaan sekä varaosiin liittyviin töihin. Lisäksi voit päästä liiketoiminnan kasvun myötä asiakkaitamme parhaiten palvelevan ja laadukkaan tarjooman muodostamiseen, sekä kehittämään hankintaprosessia. Tehtävä on siis melko paljon räätälöitävissä valitun henkilön mukaan! Olemme pieni organisaatio ja kehitämme jatkuvasti liiketoimintaamme, joten on tärkeää, että olet halukas oppimaan kanssamme. Työskentelet Vantaan toimistollamme ja raportoit Operation Managerille. Vaikka työ on välillä itsenäistä, niin tukenasi toimii pieni mutta osaava ja työhönsä omistautunut tiimi, joten et tule jäämään yksin.

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia ja osaamista

  • Kokemusta sähkötekniikan parista ja asennustehtävistä
  • Halua tehdä läheistä yhteistyötä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa
  • Joustavuutta, sekä kykyä sopeutua ja reagoida ajoittain nopeasti muuttuviin tilanteisiin
  • Itsenäistä ja itseohjautuvaa otetta työhön
  • Halua oppia uutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa
  • Matkustusvalmiutta

Sinun ei tarvitse missään nimessä olla valmis latauslaitteiden asiantuntija, vaan tärkeintä on kyky ja halu oppia uutta matkan aikana. Latauslaitebisnes on uusi ja kasvava ala, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia. Koulutustasollasi ei myöskään ole merkitystä. Tehtävä kuitenkin edellyttää hyvää ymmärrystä sähkötekniikasta, jonka päälle voit rakentaa uutta osaamista.

Mitä tarjoamme?

Osaamiseen perustuvan palkkauksen lisäksi etuinasi tulevat olemaan kattava työterveyshuolto ja hoitovakuutus, liikuntaetu sekä puhelinetu. Saat nuorekkaan ja innostavan työporukan ympärillesi. Tässä on aidosti sellainen työpaikka, jota voidaan räätälöidä valitun henkilön osaamisen sekä kiinnostusten mukaan. Yritys toimii voimakkaasti kasvavan sähköisen liikkumisen alalla, ja sinulla on tähän tehtävään hypätessäsi todelliset mahdollisuudet olla mukana vaikuttamassa niin oman työnkuvasi kuin koko yrityksen kehittymiseen tulevaisuudessa.

Täytämme tehtävän yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään 12.10.2022 mennessä. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Juhani Äikäs, [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.